Да се похваля: въпреки, че днес ми се наложи да изживея невероятния ужас да ходя пеша на работа в преспите боянски, вечерта свършихме добра работа и взехме колата на брат м от ремонт, a мойта съответно обратно в мое владение. Най-вече да се похваля, че си дадох телефоните на ремонт. Специални благодарности към колегата PREDATORst за търпението и указаната навременна помощ!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
BolgAryan написа:Айде мой ред е да оплача. В края съм на 12 часова смяна прекарана с мускулна треска и пресипнало гърло. Вчера ходих в Ловеч на мач, за първи път от 3-4 месеца и се раздадох напълно във всяко едно отношение Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Хубавото е, че като свинщината беше подобаващa както по пътя така и на стадиона, а и като никога Славия взе че биlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Големи отворковци във Фиат сервиз в Зтара Загора. Преди две седмици сменях предни накладки там. Исках фактура - казаха ми, че на момента не могат да ми я издадат. О. К., разбрахме се - по - късно. Днес отивам за фактурата, а те ми казват "Добър ден". В крайна сметка си ми я дадоха, защото аз имам доказателства за сделката. Излагат се за няма и 20 лв.
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Да се похваля: въпреки, че днес ми се наложи да изживея невероятния ужас да ходя пеша на работа в преспите боянски, вечерта свършихме добра работа и взехме колата на брат м от ремонт, a мойта съответно обратно в мое владение. Най-вече да се похваля, че си дадох телефоните на ремонт. Специални благодарности към колегата PREDATORst за търпението и указаната навременна помощ!Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:SokOtPraskova написа:Да се похваля: въпреки, че днес ми се наложи да изживея невероятния ужас да ходя пеша на работа в преспите боянски, вечерта свършихме добра работа и взехме колата на брат м от ремонт, a мойта съответно обратно в мое владение. Най-вече да се похваля, че си дадох телефоните на ремонт. Специални благодарности към колегата PREDATORst за търпението и указаната навременна помощ!Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:PREDATORst написа:SokOtPraskova написа:Да се похваля: въпреки, че днес ми се наложи да изживея невероятния ужас да ходя пеша на работа в преспите боянски, вечерта свършихме добра работа и взехме колата на брат м от ремонт, a мойта съответно обратно в мое владение. Най-вече да се похваля, че си дадох телефоните на ремонт. Специални благодарности към колегата PREDATORst за търпението и указаната навременна помощ!Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Аз пак да се похваля. Вече имам ГАРМИН мобайл с карта за БГ на новото телефонче. Благодарности и от мен на PREDATORst."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Lane Staley написа:BolgAryan написа:Айде мой ред е да оплача. В края съм на 12 часова смяна прекарана с мускулна треска и пресипнало гърло. Вчера ходих в Ловеч на мач, за първи път от 3-4 месеца и се раздадох напълно във всяко едно отношение Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Хубавото е, че като свинщината беше подобаващa както по пътя така и на стадиона, а и като никога Славия взе че би
Коментар
-
fihi
Токущо продадохме Корсата на Ирка. Сега да се оплача, фиата е в бокса за незнам колко време и сега съм като ’инвалид’ без кола.
Коментар
-
Аз да се оплача... имам едни телефон Нокия 65нещо си с къпаче.. Смотаната нокия почна да премигва, да блокира, да светка и да си е***а капацияте... сега трябва да го карам някъде на ремонт..Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
shikito написа:Аз да се оплача... имам едни телефон Нокия 65нещо си с къпаче.. Смотаната нокия почна да премигва, да блокира, да светка и да си е***а капацияте... сега трябва да го карам някъде на ремонт..Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:Както е тръгнало май ще стана официален съпорт за мобилните телефони на Фиат форумEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:PREDATORst написа:Както е тръгнало май ще стана официален съпорт за мобилните телефони на Фиат форумBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар