Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля: въпреки, че днес ми се наложи да изживея невероятния ужас да ходя пеша на работа в преспите боянски, вечерта свършихме добра работа и взехме колата на брат м от ремонт, a мойта съответно обратно в мое владение. Най-вече да се похваля, че си дадох телефоните на ремонт. Специални благодарности към колегата PREDATORst за търпението и указаната навременна помощ!
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

BolgAryan написа:
      Айде мой ред е да оплача. В края съм на 12 часова смяна прекарана с мускулна треска и пресипнало гърло. Вчера ходих в Ловеч на мач, за първи път от 3-4 месеца и се раздадох напълно във всяко едно отношение Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Хубавото е, че като свинщината беше подобаващa както по пътя така и на стадиона, а и като никога Славия взе че би
      А на терена слезе ли?
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Големи отворковци във Фиат сервиз в Зтара Загора. Преди две седмици сменях предни накладки там. Исках фактура - казаха ми, че на момента не могат да ми я издадат. О. К., разбрахме се - по - късно. Днес отивам за фактурата, а те ми казват "Добър ден". В крайна сметка си ми я дадоха, защото аз имам доказателства за сделката. Излагат се за няма и 20 лв.

Коментар

SokOtPraskova написа:
          Да се похваля: въпреки, че днес ми се наложи да изживея невероятния ужас да ходя пеша на работа в преспите боянски, вечерта свършихме добра работа и взехме колата на брат м от ремонт, a мойта съответно обратно в мое владение. Най-вече да се похваля, че си дадох телефоните на ремонт. Специални благодарности към колегата PREDATORst за търпението и указаната навременна помощ!
          Ееееее не трябваше да казваш!Сега колегите които искат твои снимки(четох го в една тема)ще ме притесняват,ама нема да се косиш аз съм малко като лекар(Не споделям лично инфо)
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
            SokOtPraskova написа:
            Ееееее не трябваше да казваш!Сега колегите които искат твои снимки(четох го в една тема)ще ме притесняват,ама нема да се косиш аз съм малко като лекар(Не споделям лично инфо)
            Да, май не трябваше да казвам...

Коментар

SokOtPraskova написа:
              PREDATORst написа:
              SokOtPraskova написа:
              Да, май не трябваше да казвам...
              Пак ти казвам нема се пуашиш!кон да мъ ъхъ крачка нзад права,нема лабау Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
              Bravo 1.2 16v
              Lancia Dedra 1.8 16v
              Suzuki GSXR250R

Коментар

Аз пак да се похваля. Вече имам ГАРМИН мобайл с карта за БГ на новото телефонче. Благодарности и от мен на PREDATORst.
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Lane Staley написа:
                  BolgAryan написа:
                  Айде мой ред е да оплача. В края съм на 12 часова смяна прекарана с мускулна треска и пресипнало гърло. Вчера ходих в Ловеч на мач, за първи път от 3-4 месеца и се раздадох напълно във всяко едно отношение Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Хубавото е, че като свинщината беше подобаващa както по пътя така и на стадиона, а и като никога Славия взе че би
                  А на терена слезе ли?
                  Стига съм слизал на терена аз Предната глоба още не съм я платил

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Токущо продадохме Корсата на Ирка. Сега да се оплача, фиата е в бокса за незнам колко време и сега съм като ’инвалид’ без кола.

Коментар

Аз да се оплача... имам едни телефон Нокия 65нещо си с къпаче.. Смотаната нокия почна да премигва, да блокира, да светка и да си е***а капацияте... сега трябва да го карам някъде на ремонт..
                      Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Днес си платих данъка на колата 130 лв. с отстъпката "направо ми се къса сърцето"....
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

shikito написа:
                          Аз да се оплача... имам едни телефон Нокия 65нещо си с къпаче.. Смотаната нокия почна да премигва, да блокира, да светка и да си е***а капацияте... сега трябва да го карам някъде на ремонт..
                          Ако ми кажеш точния модел на телефона ще ти кажа дали мога да ти помогна и как ней евтино да се раминеш!Както е тръгнало май ще стана официален съпорт за мобилните телефони на Фиат форум
                          Bravo 1.2 16v
                          Lancia Dedra 1.8 16v
                          Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
                            Както е тръгнало май ще стана официален съпорт за мобилните телефони на Фиат форум
                            Това към оплакванията ли е или към хвалбите? :D Да се похваля(найпосле): днес косата ми е много мекичка и си я харесвам, а и най-после завърших голямата оферта, която подготвях.

Коментар

SokOtPraskova написа:
                              PREDATORst написа:
                              Както е тръгнало май ще стана официален съпорт за мобилните телефони на Фиат форум
                              Това към оплакванията ли е или към хвалбите? :D Да се похваля(найпосле): днес косата ми е много мекичка и си я харесвам, а и най-после завърших голямата оферта, която подготвях.
                              Към хвалбите естесвено
                              Bravo 1.2 16v
                              Lancia Dedra 1.8 16v
                              Suzuki GSXR250R

Коментар

Малко боя за по-добър (уж) външен вид и.., ето резултата
                                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                                X