style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги 3 дни поред сънувам един и същи кошмар а именно, че съм си разменил Пунтака за Гоуф... направо ви казвам събуждам се целия облян от пот и тичам на терасата да видя дали е истина... П.П НЕ СЕ Е*АВАМ!Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
crush написа:Цъ, няма такава опасност! Смело прави бекъп. И във връзка проблема на сокчето имам 3 мотороли, които символично заменям за 10 лв всяка ЛС за повече инфо...Да се оплача - още ме боли главата след като целия уикенд изкарах на една вила с много алкохол и "екстри"Да се похваля - покрай всичкото това направих една 4 часова разходка и много снимки около ждрелото на река Ерма. Уникално красиво и много положително въздействащо място.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
fast_ghost написа:Колеги 3 дни поред сънувам един и същи кошмар а именно, че съм си разменил Пунтака за Гоуф... направо ви казвам събуждам се целия облян от пот и тичам на терасата да видя дали е истина... П.П НЕ СЕ Е*АВАМ!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
в неделя сменях маслото на Синята птица...по домашному - пред къщата... пробката на картера се разви лесно... но не и масления филтър.... въртях се около него като около голем камък - около час, омазах се порядъчно, надупчих го като швейцарско сирене, вадих тръбни ключове, секачи, отверки... накрая поддаде ... абе как се казва не знам - щуцера ли, как... абе - от другата страна към двигателя...п.п. пак се накефих - маслен и въздушен филтър - 10.78 париFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Да се похваля. Днес най-после се научих как да подписвам програми за новия ми гсм. Наслагах му това, което исках и сега съм много доволен. :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Да се похваля. Днес най-после се научих как да подписвам програми за новия ми гсм. Наслагах му това, което исках и сега съм много доволен. :DBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 3:34 pm Заглавие: За твоя телефон имам хакнат Гармин със карти за цяла европа и отделно супер подробна карта на България"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:PREDATORst Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 3:34 pm Заглавие: За твоя телефон имам хакнат Гармин със карти за цяла европа и отделно супер подробна карта на БългарияBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Айде и аз първо да се оплача. В събота вечерта си счупих скоростната кутия А сега да се похваля. Преди 2 часа си взех колата от сервиза и даже се........... движи Обаче много ме е страх да и дам газ, че да не вземе отново да рече..... дан, прас, тряс и айдеееееее...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
Айде мой ред е да оплача. В края съм на 12 часова смяна прекарана с мускулна треска и пресипнало гърло. Вчера ходих в Ловеч на мач, за първи път от 3-4 месеца и се раздадох напълно във всяко едно отношение Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Хубавото е, че като свинщината беше подобаващa както по пътя така и на стадиона, а и като никога Славия взе че би
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар