style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги 3 дни поред сънувам един и същи кошмар а именно, че съм си разменил Пунтака за Гоуф... направо ви казвам събуждам се целия облян от пот и тичам на терасата да видя дали е истина...П.П НЕ СЕ Е*АВАМ!
Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
crush написа:Цъ, няма такава опасност! Смело прави бекъп. И във връзка проблема на сокчето имам 3 мотороли, които символично заменям за 10 лв всякаЛС за повече инфо...Да се оплача - още ме боли главата след като целия уикенд изкарах на една вила с много алкохол и "екстри"Да се похваля - покрай всичкото това направих една 4 часова разходка и много снимки около ждрелото на река Ерма. Уникално красиво и много положително въздействащо място.
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
fast_ghost написа:Колеги 3 дни поред сънувам един и същи кошмар а именно, че съм си разменил Пунтака за Гоуф... направо ви казвам събуждам се целия облян от пот и тичам на терасата да видя дали е истина...П.П НЕ СЕ Е*АВАМ!
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
в неделя сменях маслото на Синята птица...по домашному - пред къщата... пробката на картера се разви лесно... но не и масления филтър.... въртях се около него като около голем камък - около час, омазах се порядъчно, надупчих го като швейцарско сирене, вадих тръбни ключове, секачи, отверки... накрая поддаде... абе как се казва не знам - щуцера ли, как... абе - от другата страна към двигателя...п.п. пак се накефих - маслен и въздушен филтър - 10.78 пари
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Да се похваля. Днес най-после се научих как да подписвам програми за новия ми гсм. Наслагах му това, което исках и сега съм много доволен. :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Да се похваля. Днес най-после се научих как да подписвам програми за новия ми гсм. Наслагах му това, което исках и сега съм много доволен. :DBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 3:34 pm Заглавие: За твоя телефон имам хакнат Гармин със карти за цяла европа и отделно супер подробна карта на БългарияНали става дума за тази версия: garmin mobile xt 4.20.00s60.9 Какво да се разберем ? :D
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:PREDATORst Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 3:34 pm Заглавие: За твоя телефон имам хакнат Гармин със карти за цяла европа и отделно супер подробна карта на БългарияНали става дума за тази версия: garmin mobile xt 4.20.00s60.9 Какво да се разберем ? :D
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Айде и аз първо да се оплача. В събота вечерта си счупих скоростната кутияА сега да се похваля. Преди 2 часа си взех колата от сервиза и даже се........... движи
Обаче много ме е страх да и дам газ, че да не вземе отново да рече..... дан, прас, тряс и айдеееееее...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
Айде мой ред е да оплача. В края съм на 12 часова смяна прекарана с мускулна треска и пресипнало гърло. Вчера ходих в Ловеч на мач, за първи път от 3-4 месеца и се раздадох напълно във всяко едно отношение Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Хубавото е, че като свинщината беше подобаващa както по пътя така и на стадиона, а и като никога Славия взе че би
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар