Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    SokOtPraskova написа:
    Да се оплача (за трети пореден ден): Счупи ми се телефона, престана да се зарежда. Пробвах го с две зарядни - тц! Нещо явно самата букса се е счупила, всякаш не дава добър контакт и престава да се зарежда след няколко секунди. Наполседък само проблеми ми правеше (като например беше звънял докато е заключен на няколко души в 3 през нощта, в това число и шефа ми, докато звъни някой не ми показва нищо на дисплея, бъгва се постоянно и тем подобни). Във връзка с това, ако някой знае добър сервиз за GSM около южните квартали, моля да даде признак на живот. Абе накрая се оказа, че телефона ми от 19.90лв. се оказа най-здрав! :D
    Това е за хвалене бе, слънце. И без това не се разбираше какво говориш по тоя телефон
    Напротив, винаги говорим от другия - работещия за 19.99лв. :D
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Колеги 3 дни поред сънувам един и същи кошмар а именно, че съм си разменил Пунтака за Гоуф... направо ви казвам събуждам се целия облян от пот и тичам на терасата да видя дали е истина... П.П НЕ СЕ Е*АВАМ!
      Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
      Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

crush написа:
        Цъ, няма такава опасност! Смело прави бекъп. И във връзка проблема на сокчето имам 3 мотороли, които символично заменям за 10 лв всяка ЛС за повече инфо...Да се оплача - още ме боли главата след като целия уикенд изкарах на една вила с много алкохол и "екстри"Да се похваля - покрай всичкото това направих една 4 часова разходка и много снимки около ждрелото на река Ерма. Уникално красиво и много положително въздействащо място.
        От 8 години ремонтирам мобилни телефони,и можем да поспорим за бекъпа.Ако искаш мога и да ти го демонстрирам.Бекъп може да й помогне само и единствено ако е направен докато тела е бил софтуерно изправен
        Bravo 1.2 16v
        Lancia Dedra 1.8 16v
        Suzuki GSXR250R

Коментар

SokOtPraskova написа:
          Напротив, винаги говорим от другия - работещия за 19.99лв. :D
          Еми то си личи :D Дай да си вземем по едно уоки-токи и да решим проблема :D
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

fast_ghost написа:
            Колеги 3 дни поред сънувам един и същи кошмар а именно, че съм си разменил Пунтака за Гоуф... направо ви казвам събуждам се целия облян от пот и тичам на терасата да видя дали е истина... П.П НЕ СЕ Е*АВАМ!
            :D:D:D Утрепа рибата ...
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Да похваля един незнаен шофьор на VW Туарег СА .... НН, който вчера в трафика кара изключително културно зад мен от Плиска та чак до НДК.
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

в неделя сменях маслото на Синята птица...по домашному - пред къщата... пробката на картера се разви лесно... но не и масления филтър.... въртях се около него като около голем камък - около час, омазах се порядъчно, надупчих го като швейцарско сирене, вадих тръбни ключове, секачи, отверки... накрая поддаде ... абе как се казва не знам - щуцера ли, как... абе - от другата страна към двигателя...п.п. пак се накефих - маслен и въздушен филтър - 10.78 пари
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Да се похваля. Днес най-после се научих как да подписвам програми за новия ми гсм. Наслагах му това, което исках и сега съм много доволен. :D
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                    Да се похваля. Днес най-после се научих как да подписвам програми за новия ми гсм. Наслагах му това, което исках и сега съм много доволен. :D
                    За твоя телефон имам хакнат Гармин със карти за цяла европа и отделно супер подробна карта на България
                    Bravo 1.2 16v
                    Lancia Dedra 1.8 16v
                    Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 3:34 pm Заглавие: За твоя телефон имам хакнат Гармин със карти за цяла европа и отделно супер подробна карта на България
                      Точно това ми търся в момента Нали става дума за тази версия: garmin mobile xt 4.20.00s60.9 Какво да се разберем ? :D
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                        PREDATORst Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 3:34 pm Заглавие: За твоя телефон имам хакнат Гармин със карти за цяла европа и отделно супер подробна карта на България
                        Точно това ми търся в момента Нали става дума за тази версия: garmin mobile xt 4.20.00s60.9 Какво да се разберем ? :D
                        Дай ми майл адрес и скайп.И вечерта след 8 ако не се справяш ще те упътвам по скайпа как точно да го хакнеш и да качиш карти
                        Bravo 1.2 16v
                        Lancia Dedra 1.8 16v
                        Suzuki GSXR250R

Коментар

Айде и аз първо да се оплача. В събота вечерта си счупих скоростната кутия А сега да се похваля. Преди 2 часа си взех колата от сервиза и даже се........... движи Обаче много ме е страх да и дам газ, че да не вземе отново да рече..... дан, прас, тряс и айдеееееее...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Айде мой ред е да оплача. В края съм на 12 часова смяна прекарана с мускулна треска и пресипнало гърло. Вчера ходих в Ловеч на мач, за първи път от 3-4 месеца и се раздадох напълно във всяко едно отношение Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Хубавото е, че като свинщината беше подобаващa както по пътя така и на стадиона, а и като никога Славия взе че би

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Ами данъка на бравото 105 жтд днеска го платих - 159,39лв -5%(отстъпка) = 151,42лв...Миналата година беше сто двадесет и нещо..
                              FIAT Bravo 1,9 JTD GT

Коментар

Да се оплача:колегата dobrotic ми развали настроението п.с. шегувам се
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X