Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се оплача - спряха ме за халогени и колан!Да се похваля - пуснаха ме, колегата на фурашката бе семеен приятел, но все пак иска документи и ала-бала! Беше чиста наглост от моя страна, минах 3 пъти покрай тях :D

Коментар

Купих на жената хладилник ( и за мен де )Сега вече мога с чиста съвест да си купя навигация

Коментар

Immortal написа:
        Купих на жената хладилник ( и за мен де )Сега вече мога с чиста съвест да си купя навигация
        това ми хареса ,аз така правя ако искам да си ходя сам на море
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Купих си Е66 и сега още ми е тръпка. Разучавам го. Приемам всякакви съвети как да си инсталвам софт на него.
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tomazo написа:
            Immortal написа:
            Явно бая хладиълници имаш у вас...
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
              tomazo написа:
              Immortal написа:
              Явно бая хладиълници имаш у вас...
              е то бартери само за хладилници ли има :D блондинка
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Взех си лети джанти 15 , тапицерия и спойлер и полиш паста :D

Коментар

Да се оплача (за трети пореден ден): Счупи ми се телефона, престана да се зарежда. Пробвах го с две зарядни - тц! Нещо явно самата букса се е счупила, всякаш не дава добър контакт и престава да се зарежда след няколко секунди. Наполседък само проблеми ми правеше (като например беше звънял докато е заключен на няколко души в 3 през нощта, в това число и шефа ми, докато звъни някой не ми показва нищо на дисплея, бъгва се постоянно и тем подобни). Във връзка с това, ако някой знае добър сервиз за GSM около южните квартали, моля да даде признак на живот. Абе накрая се оказа, че телефона ми от 19.90лв. се оказа най-здрав! :D

Коментар

Да се похваля аз... преди малко си довърших вратите по гаража. Тааааа, вече спокойно мога да кажа, че оправих къщата на моя Стильо! (с когото м/у другото много се обичаме). Поствам снимка с поглед от вътре... мога да предложа и от вън... даже. Е, има за довършване, но по-важното е, че вече няма дупки до височина 250см. п.п. - бах съ Ф кадърното копеуе... Споменах ли, че всичко сам си правих? (с изключение на няколко заварки)
                    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

SokOtPraskova написа:
                      Да се оплача (за трети пореден ден): Счупи ми се телефона, престана да се зарежда. Пробвах го с две зарядни - тц! Нещо явно самата букса се е счупила, всякаш не дава добър контакт и престава да се зарежда след няколко секунди. Наполседък само проблеми ми правеше (като например беше звънял докато е заключен на няколко души в 3 през нощта, в това число и шефа ми, докато звъни някой не ми показва нищо на дисплея, бъгва се постоянно и тем подобни). Във връзка с това, ако някой знае добър сервиз за GSM около южните квартали, моля да даде признак на живот. Абе накрая се оказа, че телефона ми от 19.90лв. се оказа най-здрав! :D
                      Дай повече инфо за модела на телефона от който имаш оплаквания.Мисля че мога да ти помогна
                      Bravo 1.2 16v
                      Lancia Dedra 1.8 16v
                      Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
                        Дай повече инфо за модела на телефона от който имаш оплаквания.Мисля че мога да ти помогна
                        Blackberry Pearl 8100

Коментар

SokOtPraskova написа:
                          PREDATORst написа:
                          Blackberry Pearl 8100
                          Проблем!Със зареждането мога да ти помогна,тва зареждаше през мини юсб.Но със софтуера май само в мтел.Щото тва дето набира сам си е софтуер,лошото е че и цялото инфо си заминава,ако пък направиш пълен бекъп има опастност след ристора пак да се омаже
                          Bravo 1.2 16v
                          Lancia Dedra 1.8 16v
                          Suzuki GSXR250R

Коментар

Цъ, няма такава опасност! Смело прави бекъп. И във връзка проблема на сокчето имам 3 мотороли, които символично заменям за 10 лв всяка ЛС за повече инфо...Да се оплача - още ме боли главата след като целия уикенд изкарах на една вила с много алкохол и "екстри"Да се похваля - покрай всичкото това направих една 4 часова разходка и много снимки около ждрелото на река Ерма. Уникално красиво и много положително въздействащо място.
                            www.CarProfi-BG.com
                            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

crush написа:
                              Цъ, няма такава опасност! Смело прави бекъп. И във връзка проблема на сокчето имам 3 мотороли, които символично заменям за 10 лв всяка ЛС за повече инфо...Да се оплача - още ме боли главата след като целия уикенд изкарах на една вила с много алкохол и "екстри"Да се похваля - покрай всичкото това направих една 4 часова разходка и много снимки около ждрелото на река Ерма. Уникално красиво и много положително въздействащо място.
                              Ееее колега ако са били хубави екстрите другия път викай да помагам

Коментар

SokOtPraskova написа:
                                Това е за хвалене бе, слънце. И без това не се разбираше какво говориш по тоя телефон
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X