Да се оплача - спряха ме за халогени и колан!Да се похваля - пуснаха ме, колегата на фурашката бе семеен приятел, но все пак иска документи и ала-бала! Беше чиста наглост от моя страна, минах 3 пъти покрай тях :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Купих си Е66 и сега още ми е тръпка. Разучавам го. Приемам всякакви съвети как да си инсталвам софт на него."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
SokOtPraskova написа:tomazo написа:Immortal написа:Купих на жената хладилник ( и за мен де )Сега вече мога с чиста съвест да си купя навигацияфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Да се оплача (за трети пореден ден): Счупи ми се телефона, престана да се зарежда. Пробвах го с две зарядни - тц! Нещо явно самата букса се е счупила, всякаш не дава добър контакт и престава да се зарежда след няколко секунди. Наполседък само проблеми ми правеше (като например беше звънял докато е заключен на няколко души в 3 през нощта, в това число и шефа ми, докато звъни някой не ми показва нищо на дисплея, бъгва се постоянно и тем подобни). Във връзка с това, ако някой знае добър сервиз за GSM около южните квартали, моля да даде признак на живот. Абе накрая се оказа, че телефона ми от 19.90лв. се оказа най-здрав! :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Да се похваля аз... преди малко си довърших вратите по гаража. Тааааа, вече спокойно мога да кажа, че оправих къщата на моя Стильо! (с когото м/у другото много се обичаме). Поствам снимка с поглед от вътре... мога да предложа и от вън... даже. Е, има за довършване, но по-важното е, че вече няма дупки до височина 250см. п.п. - бах съ Ф кадърното копеуе... Споменах ли, че всичко сам си правих? (с изключение на няколко заварки)Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Да се оплача (за трети пореден ден): Счупи ми се телефона, престана да се зарежда. Пробвах го с две зарядни - тц! Нещо явно самата букса се е счупила, всякаш не дава добър контакт и престава да се зарежда след няколко секунди. Наполседък само проблеми ми правеше (като например беше звънял докато е заключен на няколко души в 3 през нощта, в това число и шефа ми, докато звъни някой не ми показва нищо на дисплея, бъгва се постоянно и тем подобни). Във връзка с това, ако някой знае добър сервиз за GSM около южните квартали, моля да даде признак на живот. Абе накрая се оказа, че телефона ми от 19.90лв. се оказа най-здрав! :DBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
SokOtPraskova написа:PREDATORst написа:Дай повече инфо за модела на телефона от който имаш оплаквания.Мисля че мога да ти помогнаBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Цъ, няма такава опасност! Смело прави бекъп. И във връзка проблема на сокчето имам 3 мотороли, които символично заменям за 10 лв всяка ЛС за повече инфо...Да се оплача - още ме боли главата след като целия уикенд изкарах на една вила с много алкохол и "екстри"Да се похваля - покрай всичкото това направих една 4 часова разходка и много снимки около ждрелото на река Ерма. Уникално красиво и много положително въздействащо място.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Цъ, няма такава опасност! Смело прави бекъп. И във връзка проблема на сокчето имам 3 мотороли, които символично заменям за 10 лв всяка ЛС за повече инфо...Да се оплача - още ме боли главата след като целия уикенд изкарах на една вила с много алкохол и "екстри"Да се похваля - покрай всичкото това направих една 4 часова разходка и много снимки около ждрелото на река Ерма. Уникално красиво и много положително въздействащо място.
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Да се оплача (за трети пореден ден): Счупи ми се телефона, престана да се зарежда. Пробвах го с две зарядни - тц! Нещо явно самата букса се е счупила, всякаш не дава добър контакт и престава да се зарежда след няколко секунди. Наполседък само проблеми ми правеше (като например беше звънял докато е заключен на няколко души в 3 през нощта, в това число и шефа ми, докато звъни някой не ми показва нищо на дисплея, бъгва се постоянно и тем подобни). Във връзка с това, ако някой знае добър сервиз за GSM около южните квартали, моля да даде признак на живот. Абе накрая се оказа, че телефона ми от 19.90лв. се оказа най-здрав! :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар