Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля след два часа отивам в CIELO дансинга пак ще е мой последния път останах аз DJят и охраната ако на някой му се идва - да заповяда
    Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Да се оплача: Болна съм Ковнах 2 парацетамола и 2 аналгина преди малко...и си седя тук и бера душа събота вечер. За хвалене се надявам утре да спмена, след като видя дали съм си изкарала изпита днес по висша математика..
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Да се похваля - смениха ми вече карето на звяра и вече нетрака по завоите , и да се оплача .... и днес не взех заплата
        Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
        Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

SokOtPraskova написа:
          Да се оплача: Болна съм Ковнах 2 парацетамола и 2 аналгина преди малко...
          Надявам се, че не си ги изпила наведнъж. 2 парацетамола и 2 аналгина е максимална дневна доза.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
            SokOtPraskova написа:
            Да се оплача: Болна съм Ковнах 2 парацетамола и 2 аналгина преди малко...
            Надявам се, че не си ги изпила наведнъж. 2 парацетамола и 2 аналгина е максимална дневна доза.
            Баш наведнъж си ги ударих. То вече не ми действат...

Коментар

Oт 2-3гр. нагоре парацетамола става токсичен. Така че ........ абе oздравявай, че какво слънце грее навън Поне тук де ....
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И аз да се оплача вчера ми залява панела на плеъра с вода и сега не работи и немога да си намеря панел друг трябва чак от САЩ да си поръчвам по EBAY а до сега не съм пазарувал така и неми ясно.
                Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

emzo написа:
                  Oт 2-3гр. нагоре парацетамола става токсичен. Така че ........ абе издравявай, че какво слънце грее навън Поне тук де ....
                  При нас днес вали сняг...

Коментар

6ma7ka7a написа:
                    И аз да се оплача вчера ми залява панела на плеъра с вода и сега не работи и немога да си намеря панел друг трябва чак от САЩ да си поръчвам по EBAY а до сега не съм пазарувал така и неми ясно.
                    Отиваш в сайта Paypal.com - виждаш какви карти приемат (Виза електрон примерно - дебитна, всяка банка я издава), като се снабдиш с картата, регистрираш се в сайта, регистрираш и картата - в нея трябва да имаш 1.50 евро, защото ти ги изтеглят в сметката в Paypal, отиваш в банката, взимаш разпечатката - в нея има код, въвеждаш кода в paypal и си готов. След това се регистрираш в ebay и започваш да търсиш каквото ти трябва. чети внимателно, защото много неща се изпращат само в САЩ или Канада, а много не изпращат до България или ако имаш рейтинг 0. После, като си харесаш, драсваш един майл да питаш дали, ако спечелиш търга или го купиш, ще ти го изпратят - ако да - купуваш, ако не - продължаваш да търсиш.
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Да се похваля, снощи пак аз затворих CIELO I need new dancing shoes Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Да се похваля, оня ден си смених изцяло задните спирачки - барабнчета и накладки... Сега се засилвам и спирам! хаха Още малко ще е така, докато се накефя. Иначе един съвет към СокОтПраскова - Купи си витамини ABC+цинк и селен (така го кажи в аптеката) и почни да пиеш сутрин. Винаги, когато се разболея, тях си купувам и макс до два дни съм свежарка.
                        NOW: ???
                        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

За хвалене нямам.. а имам, напоследък Фотошопа ми се получава що годе добре, а е 7-мак ахаха.Оплакване: Много гаден ден ми е, постоянно съм ядосан за нещо и всичко ми е криво

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                          ex:Opel Kadett 1.3
                          ex:Fiat 125p
                          ex:Москвич 412

Коментар

Да се оплача: още съм болна, а имам и 2 по висша математика...абе супер гадно ми е Нямам за хвалене...

Коментар

Да се оплача - от 150 дни нямаме топла вода,безобразие! И умирам от скука и тъпотия вече,айде да идва срещата,че малко да се разнообразя.Поне детето ми е все по-добре и беснее с пълна сила.
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Смених 4-те амортесьора, 4-те тампона на задния мост на Типото(бяха станали на палачинки-тампоните)
                                now. BMW E39 523i '98 170hp
                                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Working...
                                X