Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В тоя ред на мисли да ви се похваля, че много отдавна (даже не си спомням от кога) не съм правил съзнателни нарушения И да ви се оплача, че страдам от раздвоение на личността

Коментар

ele написа:
      SokOtPraskova написа:
      tomazo написа:
      http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2297/80/112/548005441/n548005441_5646576_4371.jpgАаа да се похваля
      Много си оригинален.. :D Да се похваля, днес стигнах страшно бъро на работа! Предредих се като пич на светофара и май ми харесва... :D Да се оплача: Боли ме главатааааа
      по скоро си се прередила като кретен на светофар, и да не ревнеш ще са те ожулили с глоба или, че някой те е халосал и си търсиш нова кола.
      Всеки си преценява. Да ти кажа хич не се и замислих даже за каква ме мислят другите. Човека с радост ме пусна, никого не съм била нахална да се бутам в другите. Халосване става и когато си караш нормално, просто си преценявам възможностите.
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Не те е срам, Адриана! :D
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Коментар

Явно някои колеги много се кефят като ги пререждат и да висят по един час на светофарите заради такива "пичове".
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
                tomazo написа:
                по на Еле логиката ,аз съм най-големио кретен Ele споко ,аз вече не се предреждам ,пускам аварийките и си цепим в насрещното
                Герой ли стана? Що ли?Гледай моля ти се като се самоубиваш поне да си сам на пътя. Използвай дърво а не насрещно движещ се автомобил. Избери си подходящо място сред природа, хем после гледката ще ти е хубава хем няма да вземеш невинни със себе си.
                Герой не ,така си карам просто от малък и още ми е кеф да ти кажа .P.s.ако бях сам на пътя щях да си карам нормално А сред природата си карам мотора там дърветата винаги са невинни
                фиатче Браво 2.0

Коментар

Не мисля, че като съм се предредила (то просто карах по банкета и ме пуснаха когато свърши), съм направила нещо кой знае какво, освен това, че пристигнах на работа по-бързо, а закъснявах. Радвам се, че ми се получи и дойдох на време, защото не обичам да закъснявам. Честно казано на мен не ми пука толкова когато нямой ме предреди или кара в насрещното, интересува ме единствено, ако с това застрашава мен. Иначе за неща, които не са под моя контрол не се впрягам. Досега никога не съм се "предреждала", просто днес бързах.
                  Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

За всяко нещо си има първи път Аз днес да се оплача - цял ден седя в интернет и никаква не я свърших. Явно многото почивни дни ме омързеливиха.А пък жената свърши работа за двама (т.е. ме компенсира) (това беше похвала към нея!)

Коментар

Това не знам дали е за хвалене или искам да се оплача, но да споделя: току що за малко да ме тряснат яко с колата. Заобикалях колона спрели автомобили по тясна улица, когато със свистене на гуми без предупреждение един от тях тръгна да се включва в движението в момента, в който бях започнал да го заобикалям. Всичко стана за по-малко от секунда. Даже не съм сигурен, че го видях с периферното зрение или чух свистенето на гумите. Рязко навих волана наляво, където ме чакаше висок бордюр. Бях сигурен, че или ще ме удари другата кола, или аз ще ударя челно бордюра и най-малко ще изкривя джанта. Нищо не се случи, размина се без поражения. Вече наистина мразя и започвам да се плаша от градското шофиране, особено в края на работния ден.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз само ше се хваля... Утре отивам за първи ден на новата работа. Вълнувам се като първолак дейва... Днес цял ден си мързелувах в къщи, а рано сутринта си мислех да свърша някоя работа по гаража. Е, никаква не я свърших... и момата не оправих. Когато виждам някаква светлинка в тунела... ми става гот на трътката! Таааа, така де, скоро се надявам да се похваля и с некви супер колежки.., че да има матриал и за "таковането..."
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Снощи вятърът понесъл един метален стол право върху колата поне се разминах само с две драскотини на вратата. Най-гадното е, че и предишната кола пострада при един бурен вятър точно 6 месеца (Бравото е също на 6 месеца) след като я взех - една керемида падна и одра вратата (пак на същото място, както сега, само че по-зле). Я кажете как да не повярвам на врачки - сега остава и да ме отнесе някой след 4 години - тогава съвсем ще психясам
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Айде и аз да се похваля,времето е супер,топло не вали малко мрачно ма карай ще се ходи на мач да гледам родния футбол ако може така да се нарече изобщо :D
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Да се похваля - най-после си направих изследванията,дори взех резултатите и ги занесох на чичо Доктор.За оплакване имам много- детето ми е болно от 1 седмица, изписаха ни някакъв скъп антибиотик ,търсихме пари назаем,за да го купим.Вчера влязохме в книжарницата на Красно село и к’во? Нито "Стъклени съдби",нито нещо на Ваня Щерева,нито на Амаду...егати книжарницата!!!Да искаш да си купиш книга и да не можеш...Жива да не бях!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Да се оплача - след като оправих колата на приятелката ми, миналата седмица скъсах ремък на балансиращите валове и за малко да стане "голямата беля", но се разминах със смяна на ангренажен ремък(предишния беше само на 15 000км.), ролка, ремък на валовете, ролки - всичко си смених сам и зацепих правилно, за разлика от "майсторите" от сервизите, също така си смених ремъците на климатика и на хидравликата, другата седмица ще си сменя и този на алтернатора, може да го сваля и него, и да му сменя лагерите.... Баси тази кола стана като нова, май няма да я продам Да се похваля: имам си супер кола
                                BMW E90 320D
                                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                                X