Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И в София грее слънце Но навън е -4 градуса

Коментар

а Ганчо се оплаква по 2 пъти ,като дърта свекърва
      фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
        а Ганчо се оплаква по 2 пъти ,като дърта свекърва
        Ами да те питам ти как би работил, ако интернета ти идва от другия край на света, както моя служебен Един път натиснеш бутона за пращане, почне да се бави и да мисли, после server not found после назад, после refresh и може и 15 пъти да го изпратя - знам ли к’во става междувременно И ако искаш да знаеш, като за свекърва съм относително млад - има-няма 34 лазарника
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Kuku написа:
          И в София грее слънце Но навън е -4 градуса
          Да бе, това слънце е като лампа в хладиълник.. Само свети, ама не грее...
          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Стига сте ревали,бре!Много си е готино времето.Аз да се оплача от вас и на вас - никой не ще да пише в темата с манджите, няма и с кого да си говоря за плетки... Добре поне,че колегата Humppa ме информира за резултата от снощния мач,щот вече...сериозно щяхме да се караме...
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
              Стига сте ревали,бре!Много си е готино времето.Аз да се оплача от вас и на вас - никой не ще да пише в темата с манджите, няма и с кого да си говоря за плетки... Добре поне,че колегата Humppa ме информира за резултата от снощния мач,щот вече...сериозно щяхме да се караме...
              Вярно, колко свърши мача? Аз благодаря на колегата Humppa, че ме подтикна някак без да подозира да се заема по-сериозно с направата на гардероб. Ако успея да го направя следващото нещо ще са пейки от дърво. :D Да и да се похваля: Снега се топи и скоро ще извадя жълтия тигър на пътя...

Коментар

Irka_fihi написа:
                Питай за манджи да ти кажа кво да му сготвиш на Фихи (че направо се е стопил ) да ближе и пръсти ама от мачове и плетки не разбирам.
                MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Да се похваля....:Вчера мина национална проверка при нас от три министерства и екип от около 15 проверяващи. Хвеърчахме като калинки цял ден. Всичко беше О.К., с единствена забележка, че на един протокол бях забравил да сложа печат, но забележката по-скоро беше устна.Нямате представа в какво напрежение бях. Половината от комисията беше от София, дошли специално. Обикаляха обектите ни, правиха лабораторни анализи....цял ден.Протокола е с положителна оценка, ефективността на мероприятията ни е високо оценена, разписах протокола с кеф...и задоволствоОплакване....:Страшно съм уморен....

Коментар

Да се похваля, че вънка грее прекрасно слънце и май май снега ще си заминава,И да се оплача някой глупак ми е скършил задната чистачка на бравото ама направо е таковал таковата на рамото и ми е оставил висяща нямам думи направо от завистници и недоброжелатели
                    MB 280 S W108 67' - pickUp
                    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Да се оплача - отивайки към Кауфланд на светофара до моста за аерогарата едно варненско рено 19 ме засече многогадно минавайки на червеноДа се похваля - спирачките се оказаха много добри иначе щях да видя на живо отваряне на еърбезите
                      Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

kik73bg написа:
                        Irka_fihi написа:
                        Питай за манджи да ти кажа кво да му сготвиш на Фихи (че направо се е стопил ) да ближе и пръсти ама от мачове и плетки не разбирам.
                        To да ти кажа, аз май от футбол разбирам повече, отколкото от плетки,ама казвай ко да готвя,че там съм най-веща. Мойто мъж наяждане няма, да му имам метаболизма...
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-...4371.jpgАаа да се похваля
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                            http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2297/80/112/548005441/n548005441_5646576_4371.jpgАаа да се похваля
                            Много си оригинален.. :D Да се похваля, днес стигнах страшно бъро на работа! Предредих се като пич на светофара и май ми харесва... :D Да се оплача: Боли ме главатааааа

Коментар

SokOtPraskova написа:
                              tomazo написа:
                              http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2297/80/112/548005441/n548005441_5646576_4371.jpgАаа да се похваля
                              Много си оригинален.. :D Да се похваля, днес стигнах страшно бъро на работа! Предредих се като пич на светофара и май ми харесва... :D Да се оплача: Боли ме главатааааа
                              по скоро си се прередила като кретен на светофар, и да не ревнеш ще са те ожулили с глоба или, че някой те е халосал и си търсиш нова кола.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

по на Еле логиката ,аз съм най-големио кретен Ele споко ,аз вече не се предреждам ,пускам аварийките и си цепим в насрещното
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X