И в София грее слънце Но навън е -4 градуса
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
tomazo написа:а Ганчо се оплаква по 2 пъти ,като дърта свекърваShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Стига сте ревали,бре!Много си е готино времето.Аз да се оплача от вас и на вас - никой не ще да пише в темата с манджите, няма и с кого да си говоря за плетки... Добре поне,че колегата Humppa ме информира за резултата от снощния мач,щот вече...сериозно щяхме да се караме..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Стига сте ревали,бре!Много си е готино времето.Аз да се оплача от вас и на вас - никой не ще да пише в темата с манджите, няма и с кого да си говоря за плетки... Добре поне,че колегата Humppa ме информира за резултата от снощния мач,щот вече...сериозно щяхме да се караме...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Irka_fihi написа:Стига сте ревали,бре!Много си е готино времето.Аз да се оплача от вас и на вас - никой не ще да пише в темата с манджите, няма и с кого да си говоря за плетки... Добре поне,че колегата Humppa ме информира за резултата от снощния мач,щот вече...сериозно щяхме да се караме...MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Явор Митев
Да се похваля....:Вчера мина национална проверка при нас от три министерства и екип от около 15 проверяващи. Хвеърчахме като калинки цял ден. Всичко беше О.К., с единствена забележка, че на един протокол бях забравил да сложа печат, но забележката по-скоро беше устна.Нямате представа в какво напрежение бях. Половината от комисията беше от София, дошли специално. Обикаляха обектите ни, правиха лабораторни анализи....цял ден.Протокола е с положителна оценка, ефективността на мероприятията ни е високо оценена, разписах протокола с кеф...и задоволствоОплакване....:Страшно съм уморен....
Коментар
-
Да се похваля, че вънка грее прекрасно слънце и май май снега ще си заминава,И да се оплача някой глупак ми е скършил задната чистачка на бравото ама направо е таковал таковата на рамото и ми е оставил висяща нямам думи направо от завистници и недоброжелателиMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
kik73bg написа:Irka_fihi написа:Стига сте ревали,бре!Много си е готино времето.Аз да се оплача от вас и на вас - никой не ще да пише в темата с манджите, няма и с кого да си говоря за плетки... Добре поне,че колегата Humppa ме информира за резултата от снощния мач,щот вече...сериозно щяхме да се караме..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
tomazo написа:http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2297/80/112/548005441/n548005441_5646576_4371.jpgАаа да се похваляEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:tomazo написа:http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2297/80/112/548005441/n548005441_5646576_4371.jpgАаа да се похваляВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар