пак ми се прецака лагера на главината....а за щастие и рози, хитрите италианци са го направили с цялата главинка, за да е "по-евтино" и да си щастлив, че караш италианка...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
u_bo
BEX---GT написа:пак ми се прецака лагера на главината....а за щастие и рози, хитрите италианци са го направили с цялата главинка, за да е "по-евтино" и да си щастлив, че караш италианка...
Коментар
-
Днеска цял ден съм бясна. Направо място не мога да си нямеря. Сигурно няма да мога да спя даже. Една колежка на работа ми прави едни к..венски номера. Май трябваше тази вечер да отида на фитнес, да си изразходя отрицателната енергия. Ама нищо утре ще я изразходя върху нея ако не ми е минало до тогава, което малко ме съмнява.
Коментар
-
няма ток от 14 часа вече. Прибирам се вчера - в 8 вечерта угасна, звъня на ЕОН - трябвала им специална стълба да оправели проблема. Звъня пак - питам - ко стана, намерихте ли стълбата? Оператора - ми то... има скъсан кабел, не се знае кога ще го оправим, може да не стане за днес.... мамка имприбрам се в Ямбол - на студ не се стои, а дървата свършиха и разчитах на климатицитебасиВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Оплаквам се: тази сутрин си обух едни офисни обувки с подметка като огледало и на -12 градуса в леда щях да се пребия като куче докато стигна до колата. И какво да видя! Предна лява гума на капла спихнала. Паркирал съм съвсем културно, 1.5 метра оставено разстояние да се минава пред входа на блока. Друг път също съм паркирал там и не е имало проблеми. Просто не вярвам някой да ми е спукал гумата. От друга страна, вчера минах през отломки разни от катастрофа Да не съм спукал гумата. Хванах маршрутка и сега пак ще се претрепвам по ледаShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
ele написа:няма ток от 14 часа вече. Прибирам се вчера - в 8 вечерта угасна, звъня на ЕОН - трябвала им специална стълба да оправели проблема. Звъня пак - питам - ко стана, намерихте ли стълбата? Оператора - ми то... има скъсан кабел, не се знае кога ще го оправим, може да не стане за днес.... мамка имприбрам се в Ямбол - на студ не се стои, а дървата свършиха и разчитах на климатицитебаси
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар