Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
deadairplane
-
Kuku написа:Миии, кажи кой ти носи сокове и ще помисля как да те разнообразя Само да не стане така, че да пращам хора.... П.П.Вальо, под 12л. градско забрави, братчеEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
nai7 написа:style34 написа:SokOtPraskova написа:Ми може да се появя по съблекло, оборудвана с метла в ръка....style34 - благодаря Зайко за хубавите думи... :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:nai7 написа:style34 написа:SokOtPraskova написа:Ми може да се появя по съблекло, оборудвана с метла в ръка....style34 - благодаря Зайко за хубавите думи... :D
Коментар
-
Днес на Ястребец беше чудо :D Тръгнах в 7:30ч от София...а там не спря да вали... раайййй за сноубордУтре предполагам че ще пиша в същата тема - но под оплаквания - мускулна треска...Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
viktorson написа:Днес на Ястребец беше чудо :D Тръгнах в 7:30ч от София...а там не спря да вали... раайййй за сноубордУтре предполагам че ще пиша в същата тема - но под оплаквания - мускулна треска...фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Както предупредих - имам адска мускулна треска Tomazo - бягай през седмицата ще е сигурно екстра въпрки че и вчера не беше кой знае каква лудница.Орачи неорачи, вчера на лифта се засякох с двама скиори да се возим заедно, и те самите казаха - място има за всичкиУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар