Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    може би съм единственият потребител във форума без книжка (шофьорска, жълта си имам ), но това не пречи на мъжа ми да ми дава да карам от време на време. Дори след въпросния удар на паркинга на Сити центъра, пътувахме за Пещера и карах аз - всичко мина без проишествия.
    Извинявай, ама и двамата сте за затвора.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

SokOtPraskova написа:
      Да се похваля: В офиса се стопли, а и специално благодаря на колегата за сока, който ми донесе преди малко и ми го предаде лично - доста е добър.Да се оплача: Колегата ме видя в ужасен вид и зимно яке за 27лв. ПП: 27лв., ама якето е с две лица! Така, че се пада по около 13,50лв. на визия, което е добра сделка! :D
      Ако якето беше за 270 лева какво?
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
        SokOtPraskova написа:
        Да се оплача: Колегата ме видя в ужасен вид и зимно яке за 27лв. ПП: 27лв., ама якето е с две лица! Така, че се пада по около 13,50лв. на визия, което е добра сделка! :D
        Щеше да изглежда малко по-добре. За 27лв. правя компромис за вида, за 270 - не. :D
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Да се оплача утре колата ми влиза в сервиз за козметика . Ще съм цяла седмица без кола
          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Irka_fihi написа:
            ///// написа:
            Да се оплача и аз, че много ми тежи - откриха тумор на майка! Май ще я загубим! Живка само на линейка не беше ставала, но и това беше вече! Добре, че е подготвена за зимата!
            Малко кураж да ти дам - не бързай със заключенията, нещата може да са поправими, какво казаха лекарите?
            Благодаря Ирке! Много ще имам нужда! Лекарите за сега я пратиха на химиотерапия! Това е и причината да сме висящи за Батак! С жената решихме, че на 26-ти март окончателно ще видим дали ще тръгваме!

Коментар

Да се похваля днес карах картинг на сняг със сликове голям кеф беше.А сега да се оплача ........ бяха ми станали на стафидки едвам ги намерих,ама си заслужаваше.

Коментар

Junkey написа:
                Да се оплача утре колата ми влиза в сервиз за козметика . Ще съм цяла седмица без кола
                Отървах се с едно чистене значи.. :D Абе с рейса си е далавера...

Коментар

style34 написа:
                  Irka_fihi написа:
                  може би съм единственият потребител във форума без книжка (шофьорска, жълта си имам ), но това не пречи на мъжа ми да ми дава да карам от време на време. Дори след въпросния удар на паркинга на Сити центъра, пътувахме за Пещера и карах аз - всичко мина без проишествия.
                  Извинявай, ама и двамата сте за затвора.
                  Кое те кара да мислиш, че ако имам книжка ще карам по-добре?????? Нали си чувал израза -"книжката не кара колата"??? Все пак не съм седнала зад волана на една бутилка ракия и да карам с 200...
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Ако до края на тази страница не го издадеш кой пък е тоя мистериозен колега дето ти носи ВТОРИ ПЪТ сок, щи прата един бус на соковете "Аринар".........ама празен

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
                        И също така ми се струва, че този колега не се интересува от визията на якето
                        Ами след като ме видя с него, надали ще има сок отново... жалко тамън уцели марката :D А с "Аринар" отдавна си имаме стари връзки... хаха това за празния бус после го видях. Ако не бях с грозното яке, колегата щеше да го напълни целия бус...

Коментар

Оплакване - стоя си в къщи при родителското тяло и умирам от скука, докато бебето ми гука по телефона....пусти сняг. Утре обаче ако ще и Торнадо да мине през България, тръгвам.........иначе се разрових в шкафчетата, дето не съм пипал от години. Намерих си бележниците и някакви тетрадки - пълна скръб / голям тъпанар съм бил в даскало, припомних си... /...намерих и разни изрезки със Саманта Фокс и Си Си Кеч...../ спомени от самотните интимни нощи... / Цялата ми колекция от картинките Турбо и Бибит...хехехе...спомени, спомени.....

Коментар

SokOtPraskova написа:
                            style34 написа:
                            SokOtPraskova написа:
                            Да се оплача: Колегата ме видя в ужасен вид и зимно яке за 27лв. ПП: 27лв., ама якето е с две лица! Така, че се пада по около 13,50лв. на визия, което е добра сделка! :D
                            Щеше да изглежда малко по-добре. За 27лв. правя компромис за вида, за 270 - не. :D
                            Ема ти и с яке за 7 лева би изглеждала добре. А по-добре без яке, даже гола ако си най-добре :D

Коментар

style34 написа:
                              SokOtPraskova написа:
                              style34 написа:
                              SokOtPraskova написа:
                              Ема ти и с яке за 7 лева би изглеждала добре. А по-добре без яке, даже гола ако си най-добре :D
                              Искам и аз да гледам може и само яке иначе има опасност да настине.

Коментар

Ми може да се появя по съблекло, оборудвана с метла в ръка....style34 - благодаря Зайко за хубавите думи... :D

Коментар

Working...
                                X