Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SokOtPraskova написа:Да се похваля: В офиса се стопли, а и специално благодаря на колегата за сока, който ми донесе преди малко и ми го предаде лично - доста е добър.Да се оплача: Колегата ме видя в ужасен вид и зимно яке за 27лв. ПП: 27лв., ама якето е с две лица! Така, че се пада по около 13,50лв. на визия, което е добра сделка! :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:SokOtPraskova написа:Да се оплача: Колегата ме видя в ужасен вид и зимно яке за 27лв. ПП: 27лв., ама якето е с две лица! Така, че се пада по около 13,50лв. на визия, което е добра сделка! :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Irka_fihi написа:///// написа:Да се оплача и аз, че много ми тежи - откриха тумор на майка! Май ще я загубим! Живка само на линейка не беше ставала, но и това беше вече! Добре, че е подготвена за зимата!
Коментар
-
style34 написа:Irka_fihi написа:може би съм единственият потребител във форума без книжка (шофьорска, жълта си имам ), но това не пречи на мъжа ми да ми дава да карам от време на време. Дори след въпросния удар на паркинга на Сити центъра, пътувахме за Пещера и карах аз - всичко мина без проишествия."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:И също така ми се струва, че този колега не се интересува от визията на якетоEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Явор Митев
Оплакване - стоя си в къщи при родителското тяло и умирам от скука, докато бебето ми гука по телефона....пусти сняг. Утре обаче ако ще и Торнадо да мине през България, тръгвам.........иначе се разрових в шкафчетата, дето не съм пипал от години. Намерих си бележниците и някакви тетрадки - пълна скръб / голям тъпанар съм бил в даскало, припомних си... /...намерих и разни изрезки със Саманта Фокс и Си Си Кеч...../ спомени от самотните интимни нощи... / Цялата ми колекция от картинките Турбо и Бибит...хехехе...спомени, спомени.....
Коментар
-
SokOtPraskova написа:style34 написа:SokOtPraskova написа:Да се оплача: Колегата ме видя в ужасен вид и зимно яке за 27лв. ПП: 27лв., ама якето е с две лица! Така, че се пада по около 13,50лв. на визия, което е добра сделка! :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:SokOtPraskova написа:style34 написа:SokOtPraskova написа:Да се оплача: Колегата ме видя в ужасен вид и зимно яке за 27лв. ПП: 27лв., ама якето е с две лица! Така, че се пада по около 13,50лв. на визия, което е добра сделка! :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар