Оплакване: Първо преди малко написах мнение в грешна тема. Ужас!!! Май съм се поуморила и трябва да си лягам. И второ до момента тази вечер имаше сигурно 100 токови удара. Климатика постоянно спира и ми е студено. И нета от време на време спира. Добре че поне лаптопа не се бъгва. Голям вятър!!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес тръгвам за работа и до нас затънах в една пряспа. Ни напред, ни назад. Ужас. Смятайте колко безнадеждно е било положението, че да дам на приятелката да кара, аз да бутам. В крайна сметка я изкарах на някаква магия.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Да се похваля: Вчера някой форумен принц ми е оставил Сок от Праскова при пазача в офиса ми. Шантава работа, ама цял ден пихме с 1 колега сок. Само да знае, че тая марка не е много добра, следващия път да ме изненада с друга марка или друго нещо... :D Бай’Ван (пазача) сутринта ме посрещна, разтвори сините си големи очи и каза: Едно много убаво момче, културно, стройно, високо, остригано остави нещо за теб... :D Благодаря, който и да е бил... Да се оплача: Днес съм на работа...адски студ е, и нямам сок :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Да се похваля: Вчера някой форумен принц ми е оставил Сок от Праскова при пазача в офиса ми. Шантава работа, ама цял ден пихме с 1 колега сок. Само да знае, че тая марка не е много добра, следващия път да ме изненада с друга марка или друго нещо... :D Бай’Ван (пазача) сутринта ме посрещна, разтвори сините си големи очи и каза: Едно много убаво момче, културно, стройно, високо, остригано остави нещо за теб... :D Благодаря, който и да е бил... Да се оплача: Днес съм на работа...адски студ е, и нямам сок :DBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
///// написа:Да се оплача и аз, че много ми тежи - откриха тумор на майка! Май ще я загубим! Живка само на линейка не беше ставала, но и това беше вече! Добре, че е подготвена за зимата!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
style34 написа:Днес тръгвам за работа и до нас затънах в една пряспа. Ни напред, ни назад. Ужас. Смятайте колко безнадеждно е било положението, че да дам на приятелката да кара, аз да бутам. В крайна сметка я изкарах на някаква магия."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Да се похваля: В офиса се стопли, а и специално благодаря на колегата за сока, който ми донесе преди малко и ми го предаде лично - доста е добър.Да се оплача: Колегата ме видя в ужасен вид и зимно яке за 27лв. ПП: 27лв., ама якето е с две лица! Така, че се пада по около 13,50лв. на визия, което е добра сделка! :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova Пуснато на: Съб Фев 21, 2009 11:24 am Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- Да се оплача: Колегата ме видя в ужасен вид ...."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар