Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: Първо преди малко написах мнение в грешна тема. Ужас!!! Май съм се поуморила и трябва да си лягам. И второ до момента тази вечер имаше сигурно 100 токови удара. Климатика постоянно спира и ми е студено. И нета от време на време спира. Добре че поне лаптопа не се бъгва. Голям вятър!!!!!!

Коментар

Да се похваля :D днес в ранна утрин аз бях преди снегорина по околъвръстното Друго си е штар по штар
      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Купих си бус Дукато 2.5D-2000 левчета.
        brava 1.6_v16 elx

Коментар

SokOtPraskova написа:
          emzo написа:
          Направо я попари колежката, но си прав !
          То днес все на попарване ми върви, ама има и такива дни...явно Днес само ме хулят разни хора...
          Зачеркваш деня и толкоз Аз тъй правя.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Сложих си "прилична музичка" на колата вчера :D
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Днес тръгвам за работа и до нас затънах в една пряспа. Ни напред, ни назад. Ужас. Смятайте колко безнадеждно е било положението, че да дам на приятелката да кара, аз да бутам. В крайна сметка я изкарах на някаква магия.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Оплакване:след падналия сняг,два дни нямахме ток и вода
                "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Оплакване: Тази сутрин съм се влачил с 20-30 (просто нямаше как). Чистачките бяха замръзнали, чегъртах предното стъкло с касетка, ... .
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                  -------------------------------------
                  1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

Да се оплача и аз, че много ми тежи - откриха тумор на майка! Май ще я загубим! Живка само на линейка не беше ставала, но и това беше вече! Добре, че е подготвена за зимата!

Коментар

Да се похваля: Вчера някой форумен принц ми е оставил Сок от Праскова при пазача в офиса ми. Шантава работа, ама цял ден пихме с 1 колега сок. Само да знае, че тая марка не е много добра, следващия път да ме изненада с друга марка или друго нещо... :D Бай’Ван (пазача) сутринта ме посрещна, разтвори сините си големи очи и каза: Едно много убаво момче, културно, стройно, високо, остригано остави нещо за теб... :D Благодаря, който и да е бил... Да се оплача: Днес съм на работа...адски студ е, и нямам сок :D
                      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                        Да се похваля: Вчера някой форумен принц ми е оставил Сок от Праскова при пазача в офиса ми. Шантава работа, ама цял ден пихме с 1 колега сок. Само да знае, че тая марка не е много добра, следващия път да ме изненада с друга марка или друго нещо... :D Бай’Ван (пазача) сутринта ме посрещна, разтвори сините си големи очи и каза: Едно много убаво момче, културно, стройно, високо, остригано остави нещо за теб... :D Благодаря, който и да е бил... Да се оплача: Днес съм на работа...адски студ е, и нямам сок :D
                        Сокче,коя марка е хубава и коя лоша според теб?За мен има две хубави марки - Troicana и .....(забравих името на втората).Предлагат истински фреш от портокал и грейпфрут.За съжаление ги има само в САЩ(не съм ги виждал в Европа)Всичко друго,което е в кутия в Европа се прави от концентрат с малко или повече вода и захар :D Все пак важен е жеста на колегата!
                        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

///// написа:
                          Да се оплача и аз, че много ми тежи - откриха тумор на майка! Май ще я загубим! Живка само на линейка не беше ставала, но и това беше вече! Добре, че е подготвена за зимата!
                          Малко кураж да ти дам - не бързай със заключенията, нещата може да са поправими, какво казаха лекарите?
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

style34 написа:
                            Днес тръгвам за работа и до нас затънах в една пряспа. Ни напред, ни назад. Ужас. Смятайте колко безнадеждно е било положението, че да дам на приятелката да кара, аз да бутам. В крайна сметка я изкарах на някаква магия.
                            Т’ва беше малко грубо от твоя страна спрямо нея...толкова ли й нямаш доверие? Аз ще издам сега една тайна - може би съм единственият потребител във форума без книжка (шофьорска, жълта си имам ), но това не пречи на мъжа ми да ми дава да карам от време на време. Дори след въпросния удар на паркинга на Сити центъра, пътувахме за Пещера и карах аз - всичко мина без проишествия.
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Да се похваля: В офиса се стопли, а и специално благодаря на колегата за сока, който ми донесе преди малко и ми го предаде лично - доста е добър.Да се оплача: Колегата ме видя в ужасен вид и зимно яке за 27лв. ПП: 27лв., ама якето е с две лица! Така, че се пада по около 13,50лв. на визия, което е добра сделка! :D
                              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova Пуснато на: Съб Фев 21, 2009 11:24 am Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- Да се оплача: Колегата ме видя в ужасен вид ....
                                Следващият път се приведи в приличен вид Знаем, че сте суетни спокойно Да се похваля, че НАЙ-ПОСЛЕ фланците са на колата. Остана само стикера и приключвам с тунинга за лятото :D
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X