6ma7ka7a написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SokOtPraskova написа:6ma7ka7a написа:Stoyan_68 написа:6ma7ka7a написа:Оплакване:Гаджето ме зарязе незнайно защо .Без причина ама ко да се прави такъв е живота.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
tomazo написа:Kuku написа:Който не е е*ал мъж, не е мъжEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Да се оплача: Вали сняг Нямам гуми и днес ще ходя на работа - пеша Добре, че поне съм в по-близкия офис от днес..И все пакThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Да се оплача днес един ’’Умник’’ с мнооого голям Бус щеше да ме прати да се запозная с Свети Петър щот Двулентов път му се стори малък и ме притисна между тротоара и него и тай като беше твърдо решен че ще мине преди мен нямаше кфо да се прай нито да спра щот ме Удря нито да продължа Добре че измислих бързо решение с Пълна гас добре че не оскорява толкова бързо че и без това мина на сантиметър от мене и сички си изкараха акъла и залегнаха в колата ... Уххх добре че се оттървахFiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))
Коментар
-
fihi
Е аз не можах да се отърва. Във вторник на паркинга на Сити центъра една кака ме цапардоса. Не ме е яд толкова за колата, колкото до това, че тая ОВЦА се държеше толкова нагло, все едно аз съм я ударил. На всичкото отгоре Ирка и Ванко бяха в колата. На тая не и направиха впечетление нито малкия, нито че Ирка е в 8-я. А тоя дето беше с нея слезе погледна колата "А ма то нищо и няма, ай си ходим".Важното е, че сме добре.А сега да се похваля: Оправих си колата и сега не ме е страх дали ще изгасне на средата на пътя. Благодарности на Яко за което.
Коментар
-
Да се похваля: Все пак днес се престраших и отидох на работа с колата. Хвалбата е, че успях да се прибера, пак с нея. :D Сутринта си викам, то ще спре снега и ще се разтопи - да бе на баба ми хурката.. Съдра се това небе! А съм с ултра стари летни гуми, предните са почти гладки, а задните ми са различни и пак не стават за нищо Благодарение на разните ABS-и и тинтири минтири, успях да се довлека благополучно до вкъщи, горда съм от себе си, и си обожавам Пунтачето :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Да се похваля: Все пак днес се престраших и отидох на работа с колата. Хвалбата е, че успях да се прибера, пак с нея. :D Сутринта си викам, то ще спре снега и ще се разтопи - да бе на баба ми хурката.. Съдра се това небе! А съм с ултра стари летни гуми, предните са почти гладки, а задните ми са различни и пак не стават за нищо Благодарение на разните ABS-и и тинтири минтири, успях да се довлека благополучно до вкъщи, горда съм от себе си, и си обожавам Пунтачето :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар