Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

6ma7ka7a написа:
    Абе не вдига незнам защо и до тях ходя но не иска да говорим .
    Кофти ама стига си й се молил. Нали знаеш най-лесния начин да забравиш една жена кой е...?
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

SokOtPraskova написа:
      6ma7ka7a написа:
      Stoyan_68 написа:
      6ma7ka7a написа:
      Оплакване:Гаджето ме зарязе незнайно защо .Без причина ама ко да се прави такъв е живота.
      Ти пък се обади на приателката й.
      Абе не вдига незнам защо и до тях ходя но не иска да говорим .
      Абе, те мъжете никога не знаят защо.. :D
      Абе какво да ти кажа предния ден заедно всичко добре изпратих я до вкъщи и на другия ден не ми вдига телефон.Ох ай де стига да се опитам да я забравя.
      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Който не е е*ал мъж, не е мъж

Коментар

Тва към похвалите или оплакванията да го вписваме :D :D :D

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Kuku написа:
            Аз не съм ,ама ми се виждаш опитен и подходящ после обещавам да се смениме :D
            фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
              Kuku написа:
              Аз не съм ,ама ми се виждаш опитен и подходящ после обещавам да се смениме :D
              Извратен си... :D Да се оплача: Вали сняг Нямам гуми и днес ще ходя на работа - пеша Добре, че поне съм в по-близкия офис от днес..И все пак
              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                Да се оплача: Вали сняг Нямам гуми и днес ще ходя на работа - пеша Добре, че поне съм в по-близкия офис от днес..И все пак
                И по-добре. Днес не е за неопитни шофьори Шегувка :P
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Kuku написа:
                  Значи аз никога няма да бъда мъж

Коментар

style34 написа:
                    Kuku написа:
                    Значи аз никога няма да бъда мъж
                    Е ти пък -едно отиване до Македония(площада) и ще минеш под дъгата. ПП М/у другото едва сега ми светна що точно земеделското министерство го дадоха на манафите...

Коментар

Да се оплача днес един ’’Умник’’ с мнооого голям Бус щеше да ме прати да се запозная с Свети Петър щот Двулентов път му се стори малък и ме притисна между тротоара и него и тай като беше твърдо решен че ще мине преди мен нямаше кфо да се прай нито да спра щот ме Удря нито да продължа Добре че измислих бързо решение с Пълна гас добре че не оскорява толкова бързо че и без това мина на сантиметър от мене и сички си изкараха акъла и залегнаха в колата ... Уххх добре че се оттървах
                      Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

Е аз не можах да се отърва. Във вторник на паркинга на Сити центъра една кака ме цапардоса. Не ме е яд толкова за колата, колкото до това, че тая ОВЦА се държеше толкова нагло, все едно аз съм я ударил. На всичкото отгоре Ирка и Ванко бяха в колата. На тая не и направиха впечетление нито малкия, нито че Ирка е в 8-я. А тоя дето беше с нея слезе погледна колата "А ма то нищо и няма, ай си ходим".Важното е, че сме добре.А сега да се похваля: Оправих си колата и сега не ме е страх дали ще изгасне на средата на пътя. Благодарности на Яко за което.

Коментар

Да се похваля: Все пак днес се престраших и отидох на работа с колата. Хвалбата е, че успях да се прибера, пак с нея. :D Сутринта си викам, то ще спре снега и ще се разтопи - да бе на баба ми хурката.. Съдра се това небе! А съм с ултра стари летни гуми, предните са почти гладки, а задните ми са различни и пак не стават за нищо Благодарение на разните ABS-и и тинтири минтири, успях да се довлека благополучно до вкъщи, горда съм от себе си, и си обожавам Пунтачето :D

Коментар

SokOtPraskova написа:
                            Да се похваля: Все пак днес се престраших и отидох на работа с колата. Хвалбата е, че успях да се прибера, пак с нея. :D Сутринта си викам, то ще спре снега и ще се разтопи - да бе на баба ми хурката.. Съдра се това небе! А съм с ултра стари летни гуми, предните са почти гладки, а задните ми са различни и пак не стават за нищо Благодарение на разните ABS-и и тинтири минтири, успях да се довлека благополучно до вкъщи, горда съм от себе си, и си обожавам Пунтачето :D
                            Да ти дам тел. на евтина пътна помощ и един много добър тенекеджия, за лекари мисля вече имаш информация......

Коментар

Направо я попари колежката, но си прав !
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Направо я попари колежката, но си прав !
                                То днес все на попарване ми върви, ама има и такива дни...явно Днес само ме хулят разни хора...

Коментар

Working...
                                X