Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Lane Staley написа:
    Irka_fihi написа:
    Аз пък да се похваля- снощи другарят Явор Митев ни води на пицария. И си прочетох книгата.Да се оплача - болна съм трети ден и не мога да реша коя книга да почна сега, дайте акъл- "По пътя" на Керуак, "Черната Далия" на Елрой или "Акустичното гърне" на Радичков??
    Каквото и да е на Жоржи Амаду.Ако намериш "Пастири на нощта". Но аз негова слаба книга не съм чел.
    Аз пък нищо негово не съм чела и нямам вкъщи,а гореизброените книги си ги имам, та затова предложенията бяха такива. За Амаду обаче нямана кого да разчитам покрай мен, ще трябва да посетя някоя книжарница.
    тъй и тъй ще ходиш до книжарницата - питай за Сан Антонио - "На зла кучка зъл прът", "Торта рунтавелка", "Дерзайте пичове" и прочее...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Да се похваля - получих за празника бутилка "Бейлис" и плюшен заек.Да се оплача - вчера обиколихме поне 5 парти клуба в района, с надеждата някъде да ни приемат за 1 час, да си поиграе дребосъка, ама нъцки! Навсякъде беше претъпкано, явно и хлапетата са празнували Свети Валентин.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Да се похваля: Купих си нова кола, а преди това си взех изпита по счетоводство славно с 3... :D
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
          Да се похваля: Купих си нова кола, а преди това си взех изпита по счетоводство славно с 3... :D
          във всяка тема се фалиш пък и двойкарка :D
          фиатче Браво 2.0

Коментар

Да се оплача: Скъсах си джантата!Да се похваля: Не ми пука особено, даже съм весел, но само да не излезе нещо скрито отдолу, защото бордюра беше доста висок, а скороста също!

Коментар

Оплакване: Приятелката си отиде за София , а и още нещо всеки път като видя аватара на coolboby и се скъсвам от смях...

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
              ex:Opel Kadett 1.3
              ex:Fiat 125p
              ex:Москвич 412

Коментар

Пастирах си колата...на минус не знам колко градуса, но вятърът беше ужасен, направо измръзнах кат куши
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

Какво е "куши"?
                  Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

"Куче", ама измръзнало Да се похваля - говоря езика на кушитата

Коментар

coolboby написа:
                      Да се оплача: Скъсах си джантата!Да се похваля: Не ми пука особено, даже съм весел, но само да не излезе нещо скрито отдолу, защото бордюра беше доста висок, а скороста също!
                      Продължавам да се оплаквам: Снощи си замина съединитела. Днес вземах колата след подмяната му! Тръгнах си и след 5 минути се върнах, жило на съединител.Ще се похваля когато всичко спре да ми се чупи в ръцете!

Коментар

Днес сутринта ми се наложи да мина по околовръстното на София от бул.България до кв.Овча Купел. Е, загубих си в някоя от многото дупки и последния ми тас останал на джантите.Той и без това беше за хвърляне, ама скоро ще сложа чисто нови ...И пак днес прочетох това:[i:cd3c21aa38],,Ако стана кмет, за две години ще направя София чист град като Виена

Коментар

Kuku написа:
                          А куче, ама прегряло как е?
                          Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Stoyan_68 написа:
                            Kuku написа:
                            А куче, ама прегряло как е?
                            hotdog

Коментар

Коментар

за Хотдог нямаше ли и нещо друго ако има някой виетнамец във форума ще са му изтекли лигите
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X