Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами аз да се похваля, че до тук общия ми успех е 5,50 и ако си взема изпита по Икономика с 6 ще си остане такъв Да се оплача пък, че днес една полицейска кола в далечината, която не видях, в нея 4 полицая - та те ме видяха как правя обратен завой с ръчна и паркирах пред магазина, та ми проверяваха документи, заяждаха се и т н :D

Коментар

Аз пък да се похваля- снощи другарят Явор Митев ни води на пицария. И си прочетох книгата.Да се оплача - болна съм трети ден и не мога да реша коя книга да почна сега, дайте акъл- "По пътя" на Керуак, "Черната Далия" на Елрой или "Акустичното гърне" на Радичков??
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

BolgAryan написа:
        Искам да се оплача, че ме нагрубиха
        Що така бе,джанъм? С какво предизвика гнева им?
        Ванга

Коментар

kiler_4o написа:
          Ами аз да се похваля, че до тук общия ми успех е 5,50 и ако си взема изпита по Икономика с 6 ще си остане такъв Да се оплача пък, че днес една полицейска кола в далечината, която не видях, в нея 4 полицая - та те ме видяха как правя обратен завой с ръчна и паркирах пред магазина, та ми проверяваха документи, заяждаха се и т н :D
          Зубър!!!Хе хе! Давай Круме все така! Ти си нашата гордост!

Коментар

Смених си носачите и биалетките. Намалих си и радиото.
            brava 1.6_v16 elx

Коментар

Irka_fihi написа:
              Аз пък да се похваля- снощи другарят Явор Митев ни води на пицария. И си прочетох книгата.Да се оплача - болна съм трети ден и не мога да реша коя книга да почна сега, дайте акъл- "По пътя" на Керуак, "Черната Далия" на Елрой или "Акустичното гърне" на Радичков??
              Каквото и да е на Жоржи Амаду.Ако намериш "Пастири на нощта". Но аз негова слаба книга не съм чел.
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Оная екипировка, дето се хвалех с нея на предишните страници.... ботушите не ми станаха и сега трябва да чакам по-голям номер Заради това, че не взех вече доставените ботуши, а си поръчах нови, не ми позволиха да ползвам отстъпка Всичко друго е перфекциозно и съм много доволен

Коментар

Днес за първи път бях на срещата на русенци!!! :D

Коментар

купих си колони най-накраяии си попълних Гаржа отново...иии много обичам да карам кола :D
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

Днес приключих един проект, който ме мъчеше от десетина дни.Парите от него ще дойдат... кой знае кога.До края на седмицата ще си почина (разбирай - ще вися по цял ден във форума ), а от другата почвам следащия проект

Коментар

blagun написа:
                        Цял ден съм в офиса и мисля само за секс..
                        Имаш неотложна нужда от помощ колега...дръж някоя пача около теб
                        Mercedes E300TD
                        Fiat coupe 1.8 16V

Коментар

Сесията ми свърши и почнахме отново да пиянстваме Току що един колега геройски се предаде пред домашната ракия....
                          FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Lane Staley написа:
                            Irka_fihi написа:
                            Каквото и да е на Жоржи Амаду.Ако намериш "Пастири на нощта". Но аз негова слаба книга не съм чел.
                            Аз пък нищо негово не съм чела и нямам вкъщи,а гореизброените книги си ги имам, та затова предложенията бяха такива. За Амаду обаче нямана кого да разчитам покрай мен, ще трябва да посетя някоя книжарница.
                            Ванга

Коментар

Ехааа!Подкарах си Аутокада под Линукс Ай сега кажете, че е невъзможно (Всъщност подкарах виртуален компютър, на който инсталирах Windows XP, а на него - Аутокад 2006). Работи прилично.Вече мога да затривам Вистата

Коментар

Тая "Виста" направо ми бърка в Д-то

Коментар

Working...
                                X