Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Първо да се похваля: днеска си взех още един изпит и след това си измих колата (дори почти нямах забележки към миячите). А сега и оплакването: имам тройка. Този преподавател писа на целия курс тройки. Как не го беше срам да ни смъкне успеха точно последния семестър!?! И още едно оплакване: след като си измих колата пак заваля дъжд.
Коментар
-
Утре ще дойде Бензиновата помпа, и пунтото отново ще кръстосва улицитеПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Дойде ми най-сетне така дългоочакваната батерия за Нокийката ми от е-бей. Пътувала е чак от Китай но пък сега се надявам на повече от 2 дена... само 1950mAh е и има супер опаковка. В метална кутийка...абе гъзарийка. Може утре да Ви я покажа. За 20лв. само опаковката ще ти продадат в нашата мила България за съжаление. В крайна сметка се радвам"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Inessita написа:Irka_fihi написа:Inessita написа:Аз ще се оплача първо. Днеска цял ден правихме пролетно почистване на офиса. Голямо чистене, голямо търкане. Много ме болят ръцете и краката - изобщо съм супер изморена, че дори не ми се спи. Щях днеска да си мия колата но не ми остана време!!! От цялата работа трябва да се похваля че офиса светна от чистота и много се кефя. Дано и шефа да забележи разликата, че иначе ще го гръмна!!!!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:То мускулната треска е задължителна екстра след такова почистване, пък този род дейности май влизат в длъжностната ти характеристика... така че, може и потупване да няма. Най-много да намерят кусури и да кажат, че не е изчистено както трябва...
Коментар
-
Inessita написа:Irka_fihi написа:То мускулната треска е задължителна екстра след такова почистване, пък този род дейности май влизат в длъжностната ти характеристика... така че, може и потупване да няма. Най-много да намерят кусури и да кажат, че не е изчистено както трябва..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
И аз да се похваля.... След дълго гласене и токане да си боядисам таблото, най- накрая успях да боядисма средната конзола и духалката от хоре на бравото в два цвята... стана много яко... тъмно синио и светло синио като колатаИ да се оплача пак по тоя въпрос... тъпите продавачки в магазина за бой ми дадоха единия шпрей металик... другия неПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
Пунтото Пунтото Пунтото Пунтото Пунтото Пунтото Пунтото колеги отново движиПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
tomazo написа:fast_ghost написа:Пунтото Пунтото Пунтото Пунтото Пунтото Пунтото Пунтото колеги отново движиПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар