Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SokOtPraskova написа:
    6ma7ka7a написа:
    style34 написа:
    6ma7ka7a написа:
    Е и така са много хубави Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
    Колега, не я заблуждавай, ужасни са
    Абе сега са мултифункционални Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 Тъкмо са си на място
    Ми те не са си мърдали от мястото.. Чинии мия без проблем. Имам трудности само при закопчаване на копчета и клавиатурата на лаптопа (много са гладки клавишите) Общо взето имам проблем с копчелъка.. :D Сега ме болят пръстите, не съм била с къси нокти от години..
    ох, знам какво е....с тея маникюри - виж ми ника - с 3 н-та е щото като се регистрирах ми влезе нокътя между клавишите....
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

SokOtPraskova написа:
      RoMeO_156_GTA написа:
      .....Да се похваля : вече имам спойлерче и прагове на Пунтото :D
      Ама си ходиш с олющеня лак заради сливите, нали? :D
      То това е към оплакването Много коварни били тея сливи :D Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 За прасковите не знам Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Inessita написа:
        Аз ще се оплача първо. Днеска цял ден правихме пролетно почистване на офиса. Голямо чистене, голямо търкане. Много ме болят ръцете и краката - изобщо съм супер изморена, че дори не ми се спи. Щях днеска да си мия колата но не ми остана време!!! От цялата работа трябва да се похваля че офиса светна от чистота и много се кефя. Дано и шефа да забележи разликата, че иначе ще го гръмна!!!!
        Няма ли нещо премии, подаръци, поощрения за почистването??? Потупване по рамото поне???
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Аз пък вчера измих колата и заваля... Това ми е като някакъв закон на мен ... Измия ли колата винаги вали ...
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

SokOtPraskova написа:
            6ma7ka7a написа:
            Дай да видим сега.
            Ето какво остана от тях...
            Еее така са 100 пъти по- добри
            Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
            Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

donnna написа:
              ох, знам какво е....с тея маникюри - виж ми ника - с 3 н-та е щото като се регистрирах ми влезе нокътя между клавишите....

Коментар

Оплакване: минах се в "Кауфланд" като последния левак. Пилешки бутчета - 1.09 лв. за 100 гр.. А аз мислех, че е за бройка, защото не погледнах дребния шрифт, и купих 7 бутчета за 18 лв :D .
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                  Оплакване: минах се в "Кауфланд" като последния левак. Пилешки бутчета - 1.09 лв. за 100 гр.. А аз мислех, че е за бройка, защото не погледнах дребния шрифт, и купих 7 бутчета за 18 лв :D .
                  Е като видя каква е работата на касата защо не ги върна?
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Бут на 10.90!? Какви са тия бутчета бе!?

Коментар

Печени пилешки бутчета по 10.90 килото, който не вярва, да посети "Кауфланд". Предполагам, че цените им са еднакви в цялата страна. Не ги върнах, защото съм баровец Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 .

Коментар

И аз да се оплача, не можех да си прибера колата вкъщи, защото района беше отцепен, ченгетата се държаха супер арогантно се едно съм престъпник, оставих я на половин км. разстояние какво да правя. Стигнахме до вкъщи и след 5 мин. вдигнаха блокадата, която всъщност беше направена, заради църквата до вкъщи, бяха събрали над 100 депутати. Таман тръгнах да си прибирам колата и ме заваля яко дъжд, измокрих се, но си я прибрах. Какво да ви кажа църквата ни е мутроугодническа, полицията ни е мутроугодническа, абе цялата държава, не остана неопетнена институция.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

snake написа:
                          Печени пилешки бутчета по 10.90 килото, който не вярва, да посети "Кауфланд". Предполагам, че цените им са еднакви в цялата страна. Не ги върнах, защото съм баровец Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 .
                          Еми, какво се отваряш тогава... :D Иначе ти не се ли осъмни да са толкова ефтини тия бутове?
                          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

van_dal написа:
                            И аз да се оплача, не можех да си прибера колата вкъщи, защото района беше отцепен, ченгетата се държаха супер арогантно се едно съм престъпник, оставих я на половин км. разстояние какво да правя. Стигнахме до вкъщи и след 5 мин. вдигнаха блокадата, която всъщност беше направена, заради църквата до вкъщи, бяха събрали над 100 депутати. Таман тръгнах да си прибирам колата и ме заваля яко дъжд, измокрих се, но си я прибрах. Какво да ви кажа църквата ни е мутроугодническа, полицията ни е мутроугодническа, абе цялата държава, не остана неопетнена институция.
                            То днес по центъра гъмжеше от фуражки! Пред Болярски и пиле неожеше да прехвърчи. Ама ние нагли и минахме

Коментар

SokOtPraskova написа:
                              ... :D Иначе ти не се ли осъмни да са толкова ефтини тия бутове?
                              Ами първо аз много не се интересувам от цени. Причината за това е, че съм милионер (по душа) . Освен това от родителите ми, които цепят всяка стотинка, бях чул, че в "Била" продавали само в събота и неделя бутчета по левче бройката. И ми се стори съвсем нормално в конкурентния магазин "Кауфланд" бутчето да е 1.09 лв. Но това няма голямо значение, просто го споделих като куриоз, минах се, като някой пенсионер, дето сменя 3 чифта очила и накрая пак се обърква. Мисля, че не е редно в големи вериги да си служат с подобни прийоми.И да се похваля с нещо наистина важно: Големият ми син е с осми резултат на зимните национални математически състезания в Бургас 6-7 февруари 2009 г.

Коментар

snake написа:
                                SokOtPraskova написа:
                                ... :D Иначе ти не се ли осъмни да са толкова ефтини тия бутове?
                                Ами първо аз много не се интересувам от цени. Причината за това е, че съм милионер (по душа) . Освен това от родителите ми, които цепят всяка стотинка, бях чул, че в "Била" продавали само в събота и неделя бутчета по левче бройката. И ми се стори съвсем нормално в конкурентния магазин "Кауфланд" бутчето да е 1.09 лв. Но това няма голямо значение, просто го споделих като куриоз, минах се, като някой пенсионер, дето сменя 3 чифта очила и накрая пак се обърква. Мисля, че не е редно в големи вериги да си служат с подобни прийоми.И да се похваля с нещо наистина важно: Големият ми син е с осми резултат на зимните национални математически състезания в Бургас 6-7 февруари 2009 г.
                                Е, като си ларж по принцип, дай някой пилешки баджак насам, умирам от глад.... Иначе често се слагат цени за по 100гр., например тия нарязаните колбаси или салатите...
                                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                                X