SokOtPraskova написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SokOtPraskova написа:RoMeO_156_GTA написа:.....Да се похваля : вече имам спойлерче и прагове на Пунтото :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Inessita написа:Аз ще се оплача първо. Днеска цял ден правихме пролетно почистване на офиса. Голямо чистене, голямо търкане. Много ме болят ръцете и краката - изобщо съм супер изморена, че дори не ми се спи. Щях днеска да си мия колата но не ми остана време!!! От цялата работа трябва да се похваля че офиса светна от чистота и много се кефя. Дано и шефа да забележи разликата, че иначе ще го гръмна!!!!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Аз пък вчера измих колата и заваля... Това ми е като някакъв закон на мен ... Измия ли колата винаги вали ...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:6ma7ka7a написа:Дай да видим сега.Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
snake написа:Оплакване: минах се в "Кауфланд" като последния левак. Пилешки бутчета - 1.09 лв. за 100 гр.. А аз мислех, че е за бройка, защото не погледнах дребния шрифт, и купих 7 бутчета за 18 лв :D .The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
И аз да се оплача, не можех да си прибера колата вкъщи, защото района беше отцепен, ченгетата се държаха супер арогантно се едно съм престъпник, оставих я на половин км. разстояние какво да правя. Стигнахме до вкъщи и след 5 мин. вдигнаха блокадата, която всъщност беше направена, заради църквата до вкъщи, бяха събрали над 100 депутати. Таман тръгнах да си прибирам колата и ме заваля яко дъжд, измокрих се, но си я прибрах. Какво да ви кажа църквата ни е мутроугодническа, полицията ни е мутроугодническа, абе цялата държава, не остана неопетнена институция.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
snake написа:Печени пилешки бутчета по 10.90 килото, който не вярва, да посети "Кауфланд". Предполагам, че цените им са еднакви в цялата страна. Не ги върнах, защото съм баровец Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 .Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
van_dal написа:И аз да се оплача, не можех да си прибера колата вкъщи, защото района беше отцепен, ченгетата се държаха супер арогантно се едно съм престъпник, оставих я на половин км. разстояние какво да правя. Стигнахме до вкъщи и след 5 мин. вдигнаха блокадата, която всъщност беше направена, заради църквата до вкъщи, бяха събрали над 100 депутати. Таман тръгнах да си прибирам колата и ме заваля яко дъжд, измокрих се, но си я прибрах. Какво да ви кажа църквата ни е мутроугодническа, полицията ни е мутроугодническа, абе цялата държава, не остана неопетнена институция.
Коментар
-
SokOtPraskova написа:... :D Иначе ти не се ли осъмни да са толкова ефтини тия бутове?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:SokOtPraskova написа:... :D Иначе ти не се ли осъмни да са толкова ефтини тия бутове?Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар