Аз да се оплача.Деня ми тръгна "страхотно", направо съм бесен.Сутринта тръгвам за работа и к’во да видя???? Около колата смърди на бензин, поглеждам капака на резервоара отворен, а капачката я няма. Ужас, хвана ли го тоя без ръце ще го оставя. Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fihi
-
Аз ще направя и двете. Първо ще се оплача:Вторник сутринта отивам на работа, но реших да се отбия до пазарчето до офица за да си купя баничка. Спрях между две коли, задната тръгна и на нейно място се намъкна камионче за доставки. Влязох, купих си банички и в момента в който излизам виждам, как камиончето тръгва, изчаква един Опел да се промъкне между него и мен. Чух един кофти звук и... няма да описвам чуствата, които ме обзеха.Сега ще се похваля ( ще похваля друг човек ):Шофьорът на опела веднага спря. Отидох до Фичо, огледах го, човекът дойде. Аз не знам какво се прави в подобни ситуации, характерът ми е такъв, че не се развиках или размрънках. Човекът каза, ще ти го платя, аз обаче никаква идея нямам колко ще ми излезе. Разменихме си телефоните и се разбрахме да му звънна когато разбера. Той тръгна по неговите си работи, аз отидох в офиса. Горе-долу се ориентирах, обадих му се. Той ми каза, че вече не е в София, но Петък се връща и ще ми даде парите. Никой, абсолютноникой не вярваше, че ще го направи. Освен мен. Не знам, но бях спокоен и уверен, че човекът е честен. И наистина се оказа така - в Петък сутринта му звъннах, той каза, че след обяд ще е в София и ще ми се обади. И го направи. Видяхме се и ми плати това, за което се бяхме разбрали. Аз не му бях записал номера на автомобила, нищо. Имах само един телефонен номер.Не знам как да го обясня, но всъщност не ми пука толкова за парите. Когато ги вземах чак ми стана гадно. Дори не ми се искаше да ги взема. Аз по принцип вярвам в доброто у хората, вярвам, че доброто се връща и мисля, че заслужавах да ми бъде върнато.Благодаря на човека. Казва се Румен. Дано да има повече такива хора. ( Някой би казал"будали", а аз казвам - хора, можещи да приемат последиците от грешките си ).like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Явор Митев
Lane Staley написа:Не знам как да го обясня, но всъщност не ми пука толкова за парите. Когато ги вземах чак ми стана гадно. Дори не ми се искаше да ги взема. Аз по принцип вярвам в доброто у хората, вярвам, че доброто се връща и мисля, че заслужавах да ми бъде върнато.Благодаря на човека. Казва се Румен. Дано да има повече такива хора. ( Някой би казал"будали", а аз казвам - хора, можещи да приемат последиците от грешките си ).
Коментар
-
Lane Staley написа:...Той ми каза, че вече не е в София, но Петък се връща и ще ми даде парите. Никой, абсолютноникой не вярваше, че ще го направи. Освен мен. Не знам, но бях спокоен и уверен, че човекът е честен. И наистина се оказа така - в Петък сутринта му звъннах, той каза, че след обяд ще е в София и ще ми се обади. И го направи. Видяхме се и ми плати това, за което се бяхме разбрали. Аз не му бях записал номера на автомобила, нищо. Имах само един телефонен номер.Не знам как да го обясня, но всъщност не ми пука толкова за парите. Когато ги вземах чак ми стана гадно...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Явор Митев написа:Lane Staley написа:Не знам как да го обясня, но всъщност не ми пука толкова за парите. Когато ги вземах чак ми стана гадно. Дори не ми се искаше да ги взема. Аз по принцип вярвам в доброто у хората, вярвам, че доброто се връща и мисля, че заслужавах да ми бъде върнато.Благодаря на човека. Казва се Румен. Дано да има повече такива хора. ( Някой би казал"будали", а аз казвам - хора, можещи да приемат последиците от грешките си ).like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Е в този ред на мисли си признавам, че днес ще бъда описан като антипод на горните герои в BMW форума.Днес съсипах хубавата колица на колега с въпросното МПС.Пътувайки си по квартална уличка, се опитах да дам предимство на дясно стоящо BWM, колегата вдигна ръце и ме напсува както мога само аз в крайно нервно положение.Последствията са си за него!
Коментар
-
Явор Митев написа:Е за това продължавам да съм оптимист за тази държава и хората в нея....някой ден това, което написах в темата за ББ ще изчезне. Добротата ще надделее и нещата ще се оправят към добро. Казвам го най-отговорно, колкото и да разбирам какъв наивник съм в очите на повечето хора около мен.
Коментар
-
Пф..... кофти.... да се оплача:Снощи голямо пиене по дискотеките....загубих си гривната за 100лв.... подарък...Днес окъснях със ставането изпуснах сервиза за смяна на маслото, че се наложи сам да го сменя. Спуках маркуча след казанчето за антифриза....блъснаха ме отзад.....И да се похваля... смених си сам маслото, оправих си маркуча и от катастрофата успях да се измъкна само с една драскотина на задната броня.....Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
И аз, да се оплачаТрябва да чакам до понеделник да дойде бензиновата помпа, за да мога да оправя колицатаПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:.....Да се похваля : вече имам спойлерче и прагове на Пунтото :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Хвалба: Най-после ще се наспя! След малко си лягам, врътвам ключа и забравям за всякакви комуникации.. Оплакване: Счупих си нокъта на показалеца на дясната ръка Много си ги обчах ноктите..Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
fast_ghost написа:SokOtPraskova написа:Хвалба: Най-после ще се наспя! След малко си лягам, врътвам ключа и забравям за всякакви комуникации.. Оплакване: Счупих си нокъта на показалеца на дясната ръка Много си ги обчах ноктите..Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар