Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз да се оплача.Деня ми тръгна "страхотно", направо съм бесен.Сутринта тръгвам за работа и к’во да видя???? Около колата смърди на бензин, поглеждам капака на резервоара отворен, а капачката я няма. Ужас, хвана ли го тоя без ръце ще го оставя. Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

Коментар

Аз ще направя и двете. Първо ще се оплача:Вторник сутринта отивам на работа, но реших да се отбия до пазарчето до офица за да си купя баничка. Спрях между две коли, задната тръгна и на нейно място се намъкна камионче за доставки. Влязох, купих си банички и в момента в който излизам виждам, как камиончето тръгва, изчаква един Опел да се промъкне между него и мен. Чух един кофти звук и... няма да описвам чуствата, които ме обзеха.Сега ще се похваля ( ще похваля друг човек ):Шофьорът на опела веднага спря. Отидох до Фичо, огледах го, човекът дойде. Аз не знам какво се прави в подобни ситуации, характерът ми е такъв, че не се развиках или размрънках. Човекът каза, ще ти го платя, аз обаче никаква идея нямам колко ще ми излезе. Разменихме си телефоните и се разбрахме да му звънна когато разбера. Той тръгна по неговите си работи, аз отидох в офиса. Горе-долу се ориентирах, обадих му се. Той ми каза, че вече не е в София, но Петък се връща и ще ми даде парите. Никой, абсолютноникой не вярваше, че ще го направи. Освен мен. Не знам, но бях спокоен и уверен, че човекът е честен. И наистина се оказа така - в Петък сутринта му звъннах, той каза, че след обяд ще е в София и ще ми се обади. И го направи. Видяхме се и ми плати това, за което се бяхме разбрали. Аз не му бях записал номера на автомобила, нищо. Имах само един телефонен номер.Не знам как да го обясня, но всъщност не ми пука толкова за парите. Когато ги вземах чак ми стана гадно. Дори не ми се искаше да ги взема. Аз по принцип вярвам в доброто у хората, вярвам, че доброто се връща и мисля, че заслужавах да ми бъде върнато.Благодаря на човека. Казва се Румен. Дано да има повече такива хора. ( Някой би казал"будали", а аз казвам - хора, можещи да приемат последиците от грешките си ).
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
        Не знам как да го обясня, но всъщност не ми пука толкова за парите. Когато ги вземах чак ми стана гадно. Дори не ми се искаше да ги взема. Аз по принцип вярвам в доброто у хората, вярвам, че доброто се връща и мисля, че заслужавах да ми бъде върнато.Благодаря на човека. Казва се Румен. Дано да има повече такива хора. ( Някой би казал"будали", а аз казвам - хора, можещи да приемат последиците от грешките си ).
        Е за това продължавам да съм оптимист за тази държава и хората в нея....някой ден това, което написах в темата за ББ ще изчезне. Добротата ще надделее и нещата ще се оправят към добро. Казвам го най-отговорно, колкото и да разбирам какъв наивник съм в очите на повечето хора около мен.

Коментар

Оплаквам се:Много ме боли главата бе! В тея дискотеки много силно пускат музика Още ми бучи в главата..."Обичам шопската салата..ракия..."

Коментар

Lane Staley написа:
            ...Той ми каза, че вече не е в София, но Петък се връща и ще ми даде парите. Никой, абсолютноникой не вярваше, че ще го направи. Освен мен. Не знам, но бях спокоен и уверен, че човекът е честен. И наистина се оказа така - в Петък сутринта му звъннах, той каза, че след обяд ще е в София и ще ми се обади. И го направи. Видяхме се и ми плати това, за което се бяхме разбрали. Аз не му бях записал номера на автомобила, нищо. Имах само един телефонен номер.Не знам как да го обясня, но всъщност не ми пука толкова за парите. Когато ги вземах чак ми стана гадно...
            Има такива хора. Нормални хора, които са запазили човешкото и достойнството си. Аз имах много подобна случка миналото лято на морето. Удариха ме на паркинг, човекът каза, че ще плати до 1 седмица. Беше някакъв пенсионер, местен от Созопол. Не му взех нито телефон, нито нищо. Просто бях сигурен, че няма да ми плати. Когато ми донесе парите, хем се зарадвах, хем ми стана кофти, че му се развиках, когато ме удари.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Явор Митев написа:
              Lane Staley написа:
              Не знам как да го обясня, но всъщност не ми пука толкова за парите. Когато ги вземах чак ми стана гадно. Дори не ми се искаше да ги взема. Аз по принцип вярвам в доброто у хората, вярвам, че доброто се връща и мисля, че заслужавах да ми бъде върнато.Благодаря на човека. Казва се Румен. Дано да има повече такива хора. ( Някой би казал"будали", а аз казвам - хора, можещи да приемат последиците от грешките си ).
              Е за това продължавам да съм оптимист за тази държава и хората в нея....някой ден това, което написах в темата за ББ ще изчезне. Добротата ще надделее и нещата ще се оправят към добро. Казвам го най-отговорно, колкото и да разбирам какъв наивник съм в очите на повечето хора около мен.
              И мен ме мислят за наивник, дори за глупак. Но не ми пука. Вярвам, че моралните ценности имат по-висока стойност от парите, че човешкото достойнство е най-важното нещо.Преди 3 месеца си паркирах колата, когато тръгвах едно червено фродче брутално закачи една кола на улицата. Запомних му номера. На другата сутрин, Събота, станах рано за да си Купя Капитал и видях, че форда се е изнизал. Оставих си визитката на ударената кола, собственичката ми се обади след два дни, казах и номера, казах,че ако иска свидетл ще отида до КАТ. Тя обаче явно реши да не си губи времето и повече не ме потърси.Този човек и честността му, както и дядото от поста на snake, такива хора... дано ги има повече. Може би свикнахме с войствената арогантност, с мошеничествата на дребно, с "малките" тарикатлъци. Може би някъде, в някакъв по-нормален свят, тези постъпки биха били нещо напълно в реда на нещата. Както казва Левски "Времето е в нас и ние сме във времето" А сега времето е такова, че честните хора не се чустват съвсем в него. А това прави постъпките им още по-ценни.
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Е в този ред на мисли си признавам, че днес ще бъда описан като антипод на горните герои в BMW форума.Днес съсипах хубавата колица на колега с въпросното МПС.Пътувайки си по квартална уличка, се опитах да дам предимство на дясно стоящо BWM, колегата вдигна ръце и ме напсува както мога само аз в крайно нервно положение.Последствията са си за него!

Коментар

Явор Митев написа:
                  Ето това е едно от нещата, заради които не емигрирах, както доста от моите приятели. Все си мисля - няма как най-накрая доброто да не победи.Аз пък имах следния случай преди време:Влизам в едно рекламно бюро, да си поръчвам визитки. Пред мен по стълбите върви един "бизнесмен", тип "мутра". Влиза пред мен, получава си там някакви диплянки, почва да си търси портфейла и не го намира. Обвини веднага мен, че съм вървял зад него по стълбите, портфейлът му е паднал и аз съм го взел. Ситуацията тъкмо стана напечена, когато му звънна телефона и от портала на полицията му се обадиха, че някакъв човек е предал портфейла му с всички пари и документи в него пред минути (рекламната агенция е на 100 м от полицията). Даже не ми се извини и хукна да си го взима.Та то това беше хем оплакване (от мутрата), хем похвала за неизвестния човек, който на практика ме спаси от неприятности.

Коментар

Да се оплача : събудих се към 7 , въпреки че можех да спя цял ден . Гони ме безсъние напоследък .....Да се похваля : вече имам спойлерче и прагове на Пунтото :D
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Пф..... кофти.... да се оплача:Снощи голямо пиене по дискотеките....загубих си гривната за 100лв.... подарък...Днес окъснях със ставането изпуснах сервиза за смяна на маслото, че се наложи сам да го сменя. Спуках маркуча след казанчето за антифриза....блъснаха ме отзад.....И да се похваля... смених си сам маслото, оправих си маркуча и от катастрофата успях да се измъкна само с една драскотина на задната броня.....
                      Lancia Lybra 2,4JTD '03
                      Фиат Браво 1.9TD75 '97
                      Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                      Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

И аз, да се оплачаТрябва да чакам до понеделник да дойде бензиновата помпа, за да мога да оправя колицата
                        Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                        Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                          .....Да се похваля : вече имам спойлерче и прагове на Пунтото :D
                          Ама си ходиш с олющеня лак заради сливите, нали? :D Хвалба: Най-после ще се наспя! След малко си лягам, врътвам ключа и забравям за всякакви комуникации.. Оплакване: Счупих си нокъта на показалеца на дясната ръка Много си ги обчах ноктите..
                          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                            Хвалба: Най-после ще се наспя! След малко си лягам, врътвам ключа и забравям за всякакви комуникации.. Оплакване: Счупих си нокъта на показалеца на дясната ръка Много си ги обчах ноктите..
                            Боже колко нещастни хора имало по тоя свят
                            Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                            Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

fast_ghost написа:
                              SokOtPraskova написа:
                              Хвалба: Най-после ще се наспя! След малко си лягам, врътвам ключа и забравям за всякакви комуникации.. Оплакване: Счупих си нокъта на показалеца на дясната ръка Много си ги обчах ноктите..
                              Боже колко нещастни хора имало по тоя свят
                              Ти се смееш, ама наистина е кофти..сега ще изхабя две пили докато ги изравня Ей така изглежаха преди...
                              Прикачени файлове
                              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Дай да видим сега.
                                Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Working...
                                X