Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tyson написа:
    2 дни се изкушавам да пиша ли, да не пиша ли, но все си казвах, че докато не ги взема няма да напиша нищо. Е вече е факт, така желаните от мен джанти от вчера вечерта са ми в мазичката и чакат да намеря 1 час свободно време да ги сложа. Голяма епопея беше докато ги намеря, но "който търси->намира" !!!
    Е хайде покажи ги..с интерес следях търсенето! Явно съм изпуснал последното

Коментар

petio4528 написа:
      Днес ми предложиха нова работа.Тамън съм в неплатена,а без пари не се седи.
      Айде успех, че то в тая криза... и да не се хващаш за по-малко от 3000 лева, служебна кола и секретарка! :D
      Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Оплакване : coolboby е завършил срока с повече от мен
        coolboby написа:
        Оплакване: Завърших срока с 5.44...иде ми да си изям ушите!!! исках 5.50
        Най-големия стимул на ученика .... една година след като завърших с 5.47 и това ми беше ученето
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Днеска ми казахаа резултата от последния ми изпит за сесията - вс мина благополучно и вече съм в трети курс, втори семестър :D кеф :D
          Brava 103HP
          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Оплакване: Чертах една сграда цяяяял ден и тамън да сейвна последния етап на голям напредък и колежката ми изключи компютъра без да иска Във връзка с чертането, някой разбира ли от Архикад? Много ми трябва такъв човек...Хвалба: Днес ми е много хубава косата :D
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Похвала:след дълго умуване,дали пак да се направя блондинка Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 днес се боядисах и от раз стана страхотен цвят
              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

абе, Тайсън, ти изкупи що все джанти се продаваха бре Честито, със здраве да си ги караш и покажи ги депп много ме радва твоето бравоСок от Праскова, наистина ти беше хубава косата днес пп оплакване - Ей, нямам търпение да ми оправят колата... вече едвам издържам зарекал съм се, че пълня до горе и тръгвам да обикалям околовръстното
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

Днес реших да ползвам картата и заредих газчица на ЕКО. Честно, вече ще ползвам Еко само за бензин. Газ само от Петрол.Туй май спада към оплакванията
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

SokOtPraskova написа:
                    Хвалба: Днес ми е много хубава косата :D
                    Направи си като мойта прическа и всеки ден ще ти е хубава - е, глей снимката

Коментар

Kuku написа:
                      SokOtPraskova написа:
                      Хвалба: Днес ми е много хубава косата :D
                      Направи си като мойта прическа и всеки ден ще ти е хубава - е, глей снимката
                      Този ефект трудно се постига,но лесно се подържа :P
                      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

BEX---GT Пуснато на: Чет Яну 29, 2009 8:08 pm Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- абе, Тайсън, ти изкупи що все джанти се продаваха бре Честито, със здраве да си ги караш и покажи ги де пп много ме радва твоето браво
                        Напротив, 2 сделки се провалиха поради дефекти в джантите. Добре, че накрая ми се усмихна късмета и намерих такива без заварки, без изкривявания, без ожулвания. По темата: В момента ми ги монтират, до края на работния ден си вземам колата :D Утре ще я снимам
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Като е за хвалене и аз да се похваля.Дойдоха ми екстрите за мотора (Сиси бар и багажник) и си сложих и Найт Брейкър отпред! Прилагам снимка :D А преди Нова Година си напазарувах от един мото магазин с много голям избор - ботуши Алпинстар- яке Спиди- ръкавички СпидиДа идва новия сезон че ...
                          Прикачени файлове
                          F31 BMW 320d

Коментар

SokOtPraskova написа:
                            Оплакване: Чертах една сграда цяяяял ден и тамън да сейвна последния етап на голям напредък и колежката ми изключи компютъра без да иска Във връзка с чертането, някой разбира ли от Архикад? Много ми трябва такъв човек...Хвалба: Днес ми е много хубава косата :D
                            Съпругата ми работи като проектант от повече от 20 години, като последните 10, че и повече работи на Архикад. Без да си я хваля, е може би най-добрият познавач на програмата в града /Ямбол/. Въпреки, че и тя кара Фиат не влиза във форума и не знам как може да ти помогне. Имам някакъв спомен, че имаш нещо общо с Ямбол, така че ако имаш път насам мога да ви свържа.Ех, май без да искам се похвалих с жена си...
                            Peugeot 301
                            Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Сокче, я кажи кво общо имаш с Ямбол :D
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Похвалвам се....след благословията на нашият администратор Илко, вече съм с нов ник, напълно в синхрон с правилото за писане на кирилица...

Коментар

Working...
                                X