tyson написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване: Чертах една сграда цяяяял ден и тамън да сейвна последния етап на голям напредък и колежката ми изключи компютъра без да иска Във връзка с чертането, някой разбира ли от Архикад? Много ми трябва такъв човек...Хвалба: Днес ми е много хубава косата :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
абе, Тайсън, ти изкупи що все джанти се продаваха бре Честито, със здраве да си ги караш и покажи ги депп много ме радва твоето бравоСок от Праскова, наистина ти беше хубава косата днес пп оплакване - Ей, нямам търпение да ми оправят колата... вече едвам издържам зарекал съм се, че пълня до горе и тръгвам да обикалям околовръстнотоA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Днес реших да ползвам картата и заредих газчица на ЕКО. Честно, вече ще ползвам Еко само за бензин. Газ само от Петрол.Туй май спада към оплакваниятаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Kuku написа:SokOtPraskova написа:Хвалба: Днес ми е много хубава косата :D"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
BEX---GT Пуснато на: Чет Яну 29, 2009 8:08 pm Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- абе, Тайсън, ти изкупи що все джанти се продаваха бре Честито, със здраве да си ги караш и покажи ги де пп много ме радва твоето браво"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Като е за хвалене и аз да се похваля.Дойдоха ми екстрите за мотора (Сиси бар и багажник) и си сложих и Найт Брейкър отпред! Прилагам снимка :D А преди Нова Година си напазарувах от един мото магазин с много голям избор - ботуши Алпинстар- яке Спиди- ръкавички СпидиДа идва новия сезон че ...F31 BMW 320d
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Оплакване: Чертах една сграда цяяяял ден и тамън да сейвна последния етап на голям напредък и колежката ми изключи компютъра без да иска Във връзка с чертането, някой разбира ли от Архикад? Много ми трябва такъв човек...Хвалба: Днес ми е много хубава косата :DPeugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Явор Митев
Похвалвам се....след благословията на нашият администратор Илко, вече съм с нов ник, напълно в синхрон с правилото за писане на кирилица...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар