Stoyan_68 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
-
SokOtPraskova написа:Оплакване: Отново съм пеша Колата прегря и ми я взеха.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
style34 написа:Stoyan_68 написа:Естествено всичко марково.style34 написа:В смисъл аз мога и анцунг "марков" за 300 лева да си купя ама не върви да отида с него на работа, че даже и да изляза с него, освен ако не отивам на фитнес или да бягам. От друга страна мога да си купя и един панталон и една ризка, които не са "маркови" и пак да изглеждам добре.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Да се оплача - от снощи до сега нямахме интернет и цял ден не съм посещавала форума.А пък вчера по обяд писах, писах и не щя да ми изпрати написаното, голяма простотия! Да се похваля -най-после си намерих "Хайка за вълци" и сега съм се отдала на блажено четене ... :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплакване: Днес на връщане от работа един чичко с Голф3 правейки ляв завой от Стоп реши да се изнесе много бързо и едновременно с това и да ме изправари, но за мое съжаление отсреща му изкочи един голям бус. В резултат на това чичкото ми сече пътя забирайки предния ми ляв калник и бронята. За мое щастие се оказа, че не е толкова страшно след като я видях щетите, но все пак си остава за моя сметка да ходя да се занимавам със застрахователи, тенекиджии и т.н. Много бях скосен, но като се прибрах и видях двете си прекрасни деца ми мина.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
blagun написа:SokOtPraskova написа:Оплакване: Отново съм пеша Колата прегря и ми я взеха.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Kemaloff написа:Оплакване: Днес на връщане от работа един чичко с Голф3 правейки ляв завой от Стоп реши да се изнесе много бързо и едновременно с това и да ме изправари, но за мое съжаление отсреща му изкочи един голям бус. В резултат на това чичкото ми сече пътя забирайки предния ми ляв калник и бронята. За мое щастие се оказа, че не е толкова страшно след като я видях щетите, но все пак си остава за моя сметка да ходя да се занимавам със застрахователи, тенекиджии и т.н. Много бях скосен, но като се прибрах и видях двете си прекрасни деца ми мина.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
2 дни се изкушавам да пиша ли, да не пиша ли, но все си казвах, че докато не ги взема няма да напиша нищо. Е вече е факт, така желаните от мен джанти от вчера вечерта са ми в мазичката и чакат да намеря 1 час свободно време да ги сложа. Голяма епопея беше докато ги намеря, но "който търси->намира" !!!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар