Авео написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Stoyan_68 написа:Авео написа:Хвалба от името на жена ми...:Мъжът и сготви и я отмени. Манджата е "Манастирски гювеч", за който рецептата имаме от игумена на Зелениковският манастир...:Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Stoyan_68 написа:Авео написа:Хвалба от името на жена ми...:Мъжът и сготви и я отмени. Манджата е "Манастирски гювеч", за който рецептата имаме от игумена на Зелениковският манастир...:Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:SokOtPraskova написа:Stoyan_68 написа:Авео написа:Хвалба от името на жена ми...:Мъжът и сготви и я отмени. Манджата е "Манастирски гювеч", за който рецептата имаме от игумена на Зелениковският манастир...:Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Колеги, искам да се оплача... няма такъв карък просто. Вчера решавам да си вкарам Темпрата официално в движение. Вадя си новоремонтирания алтернатор, вдигам колата на крика и започвам да сглобявам. При тази манипулация масления ми криг почти ми изпусна колата на главата, а резултатът беше една спукана гума (добре че имам навика да я слагам под носачите). Както и да е, няма смисъл да навлизам в подробности. В крайна сметка си сложих алтернатора, вързах си акомулатора и си казвам че е време да пътува до сервиза за смяна на тампони на ДВГ. С много нерви и усилия (оказа се че два от болтовете на дясна, предна джанта са без резби в следствие на пренатягане, което пък е в следствие на липсата на резба в главината) се добрах до сервиза. От там с най-горд тон ми съобщиха че след малко ще приключват и да съм се върнел в понеделник . Е Това ако се казва късмет!!!!
Коментар
-
Mandor написа:Колеги, искам да се оплача... няма такъв карък просто. Вчера решавам да си вкарам Темпрата официално в движение. Вадя си новоремонтирания алтернатор, вдигам колата на крика и започвам да сглобявам. При тази манипулация масления ми криг почти ми изпусна колата на главата, а резултатът беше една спукана гума (добре че имам навика да я слагам под носачите). Както и да е, няма смисъл да навлизам в подробности. В крайна сметка си сложих алтернатора, вързах си акомулатора и си казвам че е време да пътува до сервиза за смяна на тампони на ДВГ. С много нерви и усилия (оказа се че два от болтовете на дясна, предна джанта са без резби в следствие на пренатягане, което пък е в следствие на липсата на резба в главината) се добрах до сервиза. От там с най-горд тон ми съобщиха че след малко ще приключват и да съм се върнел в понеделник . Е Това ако се казва късмет!!!!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Mandor написа:Колеги, искам да се оплача... няма такъв карък просто. Вчера решавам да си вкарам Темпрата официално в движение. Вадя си новоремонтирания алтернатор, вдигам колата на крика и започвам да сглобявам. При тази манипулация масления ми криг почти ми изпусна колата на главата, а резултатът беше една спукана гума (добре че имам навика да я слагам под носачите). Както и да е, няма смисъл да навлизам в подробности. В крайна сметка си сложих алтернатора, вързах си акомулатора и си казвам че е време да пътува до сервиза за смяна на тампони на ДВГ. С много нерви и усилия (оказа се че два от болтовете на дясна, предна джанта са без резби в следствие на пренатягане, което пък е в следствие на липсата на резба в главината) се добрах до сервиза. От там с най-горд тон ми съобщиха че след малко ще приключват и да съм се върнел в понеделник . Е Това ако се казва късмет!!!!
Коментар
-
SHB написа:ele написа:И аз да се похваля - днес кастрирах котката :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Stoyan_68 написа:SokOtPraskova написа:Stoyan_68 написа:Авео написа:Хвалба от името на жена ми...:Мъжът и сготви и я отмени. Манджата е "Манастирски гювеч", за който рецептата имаме от игумена на Зелениковският манастир...:Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:SokOtPraskova написа:Stoyan_68 написа:SokOtPraskova написа:Stoyan_68 написа:Авео написа:Хвалба от името на жена ми...:Мъжът и сготви и я отмени. Манджата е "Манастирски гювеч", за който рецептата имаме от игумена на Зелениковският манастир...:Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SHB написа:ele написа:И аз да се похваля - днес кастрирах котката :DВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:SHB написа:ele написа:И аз да се похваля - днес кастрирах котката :D
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Stoyan_68 написа:SokOtPraskova написа:Stoyan_68 написа:SokOtPraskova написа:Stoyan_68 написа:Авео написа:Хвалба от името на жена ми...:Мъжът и сготви и я отмени. Манджата е "Манастирски гювеч", за който рецептата имаме от игумена на Зелениковският манастир...:Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар