RoMeO_156_GTA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
Да се похваля...излязох малко да се поразсея и поснимах здраво. До преди малко обработвах снимките. Мисля, че са станали много добре. Поздравявам ви с две:
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Айде и аз да се оплача - снощи някой ми е пукнал предното стъкло в горния ъгъл откъм пътника Прилича всякаш е направено с въздушна пушка или камък . Лятото пък имах деруги от ключ по тавана , затова подозирам завистливите ми и отвратителни комшии Май няма с какво да се похваляThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Дано да имаш каско...style34 написа:Бой!Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Авео написа:Да се похваля...излязох малко да се поразсея и поснимах здраво. До преди малко обработвах снимките. Мисля, че са станали много добре. Поздравявам ви с две:FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Явор Митев
iceflame написа:....едната вече ми е на Desktop-a, ако създателя няма нищо против де...
Коментар
-
Явор Митев
Хвалба от името на жена ми...:Мъжът и сготви и я отмени. Манджата е "Манастирски гювеч", за който рецептата имаме от игумена на Зелениковският манастир...:
Коментар
-
Авео написа:Хвалба от името на жена ми...:Мъжът и сготви и я отмени. Манджата е "Манастирски гювеч", за който рецептата имаме от игумена на Зелениковският манастир...:BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар