Беше хладна зимна вечер,написах НАРОЧНО толкова много текст с цел някой да се развесели,не за да демонстрирам низка култура и беден речник.Все 1 да се карате на "комиците"че се лигавят по телевизията вместо да се кефите,че някой иска да създаде непринудена атмосфера,предупреждението ,към мен бе пропито и капеше от "сухарщина "не искам някой да ми помага от споменатите ми преживелици за-това бъдете спокойни НЯМА да пускам коментари в други теми -спете спокойно модератори .Благодаря за внимателното забелязване,и отбелязване на просташкия ми дълбок провинциален хумор.С подобни постове, едва ли ще те изтърпи някой. Едвам се чете, пълно е с цинизми, граматиката куца.....Оправи си поста и си пусни тема в техническият раздел. Там ще ти помогнат.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги искам да Ви се оплача, писна ми от некадърни жени шофьори. Този месец за втори път ме удря "кифла". Първата се "учеше" да паркира, а пък втората направо си ме удари без капка угризение и извинението и беше "извинявай, неможах да натисна спирачката". Искам да Ви попитам редно ли е да се издават шофьорски книжки на хора, които не могат да боравят със спирачката, а пък камоли с другите педали, ръчки, копченца и разни други джаджи в колата. Направо съм потресен от невежеството на хората. Още не си бях взел предната щета и отивам да описват нова . Еми това излях си душата. Мисля, че ми поолекна малко .Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
По-дълго изречение не бях чел (за поста на tishomura говоря) Аз да се похваля. Акта, който ми написаха за неправилно паркиране, поради изчерпателното и обосновано възражение ли що ли ама е за 20 лева и без точкиThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Ами да се оплача и аз - вчера сутринта ми отказаха виза за САЩ! От тогава съм малко като замаян, защото заради няколкото месеца, които можех да прекарам там ми се провалят няколко години напред в България......а вичко изглеждаше толкова просто и лесно Е, сега съм вече на пазара на труда - поредния безработен "вишис’ "SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Да се похваля Току що свалихме от автовозите, NGто на Авенсис, чиято премиера предстои тази вечер в х-л Хилтън :D За първи път в живота си седнах в прекрасен чисто нов автомобил на 2км с найлоните направо се.... Този уикенд ще имаме и тест-драйв на летище Лесново Най-вероятно ще видите в Събота една колона от Авенсиси и коли на конкуренцията (същия сегмент) да се движи по Тракия Това е...малко съм в делириум още но както и да е, довечера пак съм с Фиата Поздрави и пожелавам на всеки, който не го е изживявал, да му се случи да завърти такъв волан...Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
style34 написа:Аз да се похваля. Акта, който ми написаха за неправилно паркиране, поради изчерпателното и обосновано възражение ли що ли ама е за 20 лева и без точкиEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:style34 написа:Аз да се похваля. Акта, който ми написаха за неправилно паркиране, поради изчерпателното и обосновано възражение ли що ли ама е за 20 лева и без точкиThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
След 1 месец темеператури между -10 и -17 градуса, съчетани със зверски мъгли и газове от кюмбета и прочее от два дни в Кюстендил е +15 градуса! УРАААААААААААААААА!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Имам и аз с какво да се похваля този път...днес най-официално на тържествена церемония отново ще ви връчат служебна кола... :D Опел Астра 1.7D, тъмно синя - комби, гаражно-пенсионерски тип. :D А, се хваля защото ходя пеша от известно време, а живея на гадно място и все още не съм добре здравословно. :D
Коментар
-
искам да се оплача от гадната кална обстановка по пътищата. вчера сигурно 5 пъти си мих фаровете, стоповете и стуклата и пак са мръсни и калниFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Имам и аз с какво да се похваля този път...днес най-официално на тържествена церемония отново ще ви връчат служебна кола... :D Опел Астра 1.7D, тъмно синя - комби, гаражно-пенсионерски тип. :D А, се хваля защото ходя пеша от известно време, а живея на гадно място и все още не съм добре здравословно. :D
Коментар
-
Inessita написа:SokOtPraskova написа:Имам и аз с какво да се похваля този път...днес най-официално на тържествена церемония отново ще ви връчат служебна кола... :D Опел Астра 1.7D, тъмно синя - комби, гаражно-пенсионерски тип. :D А, се хваля защото ходя пеша от известно време, а живея на гадно място и все още не съм добре здравословно. :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар