Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Беше хладна зимна вечер,написах НАРОЧНО толкова много текст с цел някой да се развесели,не за да демонстрирам низка култура и беден речник.Все 1 да се карате на "комиците"че се лигавят по телевизията вместо да се кефите,че някой иска да създаде непринудена атмосфера,предупреждението ,към мен бе пропито и капеше от "сухарщина "не искам някой да ми помага от споменатите ми преживелици за-това бъдете спокойни НЯМА да пускам коментари в други теми -спете спокойно модератори .Благодаря за внимателното забелязване,и отбелязване на просташкия ми дълбок провинциален хумор.С подобни постове, едва ли ще те изтърпи някой. Едвам се чете, пълно е с цинизми, граматиката куца.....Оправи си поста и си пусни тема в техническият раздел. Там ще ти помогнат.Модераторски екип на fiat-bg.org
    BRAVA elx 1.6-16V 103hp.1996-згодна колица,лошаво-гледаща,с благ нрав,ама бърже се разлютява!!!

Коментар

Колеги искам да Ви се оплача, писна ми от некадърни жени шофьори. Този месец за втори път ме удря "кифла". Първата се "учеше" да паркира, а пък втората направо си ме удари без капка угризение и извинението и беше "извинявай, неможах да натисна спирачката". Искам да Ви попитам редно ли е да се издават шофьорски книжки на хора, които не могат да боравят със спирачката, а пък камоли с другите педали, ръчки, копченца и разни други джаджи в колата. Направо съм потресен от невежеството на хората. Още не си бях взел предната щета и отивам да описват нова . Еми това излях си душата. Мисля, че ми поолекна малко .
      Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

По-дълго изречение не бях чел (за поста на tishomura говоря) Аз да се похваля. Акта, който ми написаха за неправилно паркиране, поради изчерпателното и обосновано възражение ли що ли ама е за 20 лева и без точки
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ами да се оплача и аз - вчера сутринта ми отказаха виза за САЩ! От тогава съм малко като замаян, защото заради няколкото месеца, които можех да прекарам там ми се провалят няколко години напред в България......а вичко изглеждаше толкова просто и лесно Е, сега съм вече на пазара на труда - поредния безработен "вишис’ "
          SKODA 105L '78
          PUNTO 1.2 MPI ELX '94
          FIAT 126p '89
          TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
          GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Да се похваля Току що свалихме от автовозите, NGто на Авенсис, чиято премиера предстои тази вечер в х-л Хилтън :D За първи път в живота си седнах в прекрасен чисто нов автомобил на 2км с найлоните направо се.... Този уикенд ще имаме и тест-драйв на летище Лесново Най-вероятно ще видите в Събота една колона от Авенсиси и коли на конкуренцията (същия сегмент) да се движи по Тракия Това е...малко съм в делириум още но както и да е, довечера пак съм с Фиата Поздрави и пожелавам на всеки, който не го е изживявал, да му се случи да завърти такъв волан...
            Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

style34 написа:
              Аз да се похваля. Акта, който ми написаха за неправилно паркиране, поради изчерпателното и обосновано възражение ли що ли ама е за 20 лева и без точки
              Голям да порастнеш, а възраженията ти да стават все по-големи.. :D Имам и аз с какво да се похваля този път...днес най-официално на тържествена церемония отново ще ви връчат служебна кола... :D Опел Астра 1.7D, тъмно синя - комби, гаражно-пенсионерски тип. :D А, се хваля защото ходя пеша от известно време, а живея на гадно място и все още не съм добре здравословно. :D
              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                style34 написа:
                Аз да се похваля. Акта, който ми написаха за неправилно паркиране, поради изчерпателното и обосновано възражение ли що ли ама е за 20 лева и без точки
                Голям да порастнеш, а възраженията ти да стават все по-големи.. :D Имам и аз с какво да се похваля този път...днес най-официално на тържествена церемония отново ще ви връчат служебна кола... :D Опел Астра 1.7D, тъмно синя - комби, гаражно-пенсионерски тип. :D А, се хваля защото ходя пеша от известно време, а живея на гадно място и все още не съм добре здравословно. :D
                Мерси за пожеланията и честито и на тебе. Кога ще ме повозиш в тая Астра? Трябва да знам предварително, за да си направя застраховка Шегувам се, нали знаеш
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

След 1 месец темеператури между -10 и -17 градуса, съчетани със зверски мъгли и газове от кюмбета и прочее от два дни в Кюстендил е +15 градуса! УРАААААААААААААААА!
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

SokOtPraskova написа:
                    Имам и аз с какво да се похваля този път...днес най-официално на тържествена церемония отново ще ви връчат служебна кола... :D Опел Астра 1.7D, тъмно синя - комби, гаражно-пенсионерски тип. :D А, се хваля защото ходя пеша от известно време, а живея на гадно място и все още не съм добре здравословно. :D
                    Колежке ти нямаш ли си фиатче?

Коментар

искам да се оплача от гадната кална обстановка по пътищата. вчера сигурно 5 пъти си мих фаровете, стоповете и стуклата и пак са мръсни и кални
                      Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                      Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

SokOtPraskova написа:
                        Имам и аз с какво да се похваля този път...днес най-официално на тържествена церемония отново ще ви връчат служебна кола... :D Опел Астра 1.7D, тъмно синя - комби, гаражно-пенсионерски тип. :D А, се хваля защото ходя пеша от известно време, а живея на гадно място и все още не съм добре здравословно. :D
                        Ууууу-мафия мафия!!!Колаборационистка-долуууу!

Коментар

Аз пък да се похваля,че ще лягам да спя...урааааааа! После ще отида да попея малко и довечера палим гумите на бравата,за да си приберем дребосъка. А театърът беше много як, голям хилеж падна...
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Оплакване: Много ми тъпо и нямам работа, сама съм в офиса и ми се спи навсичкото отгоре. Аааа и съм гладна!!!!

Коментар

Inessita написа:
                              SokOtPraskova написа:
                              Колежке ти нямаш ли си фиатче?
                              Катастрофирах преди 2 месеца и го размазах
                              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                                Катастрофирах преди 2 месеца и го размазах
                                Приеми моите искрени съболезнования. Пожелавам ти скоро да си купиш нова кола (фиат).

Коментар

Working...
                                X