В Русенския университет. Задочно обучение - последна година. Специалност Информатика (голяма набутвация).И работя даже!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SokOtPraskova написа:blagun написа:Днес дойдоха да ме вземат от нас за работа и съм много доволен П.С. Абе, само аз ли ще си пиша в тази хубава темаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:SokOtPraskova написа:blagun написа:Днес дойдоха да ме вземат от нас за работа и съм много доволен П.С. Абе, само аз ли ще си пиша в тази хубава темаEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Явор Митев
Irka_fihi написа:Аз да се похваля - пратихме детето при баба за една седмица и сега купооооооооон!!! А утре, след голямо прекъсване,ще ходим на театър!
Коментар
-
Оплаквам се: След тоя дъжд днеска пак ми е мръсна колата Удавихме мъката в по една тъмна бира с един приятел... и картофи със сирене имаше, а той яде и шкембе в саханче. Абе гадна работа. Е, не беше по една бира само. Сервитюрката беше тъпа спрънджа! И къде е ер малък на тая виста мамицата му!Кви пластики бе iceflame?Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Авео написа:Irka_fihi написа:Аз да се похваля - пратихме детето при баба за една седмица и сега купооооооооон!!! А утре, след голямо прекъсване,ще ходим на театър!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Stoyan_68 написа:iceflame написа:Stoyan_68 написа:.....Кви пластики бе iceflame?FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
fihi
Реклама
Collapse
Коментар