Оплаквам се: След тоя дъжд днеска пак ми е мръсна колата Удавихме мъката в по една тъмна бира с един приятел... и картофи със сирене имаше, а той яде и шкембе в саханче. Абе гадна работа. Е, не беше по една бира само. Сервитюрката беше тъпа спрънджа! И къде е ер малък на тая виста мамицата му!Кви пластики бе iceflame?
Аз да се похваля - пратихме детето при баба за една седмица и сега купооооооооон!!! А утре, след голямо прекъсване,ще ходим на театър!
Ауу как завиждам.....След преместването ми край морето, столичните театри и Рила са единствените неща, които ми липсват / и срещите на форума, де... /
Ааааааа,незнам кой на кого трябва да завижда?!?Рила-мила, туй-онуй...не се спря! Кой каквото прави- Явор все на път.А пък там по Варна, театро немате ли си? Yellow_Flash_Colorz_PDT_28
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Браво, аз там научих комуникациите преди мноого време! Ама пак не е ясно за пластиките От какво се правят?
Гипс, итонг, моделин, скалпели, пили, ножове, дърво, метал и адски много нерви, време, умора и болка от нарязванията в следствие на недоспиване... ама на моменти е интересно пък
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Да се оплача и аз.Пуснах колата за продан в форума,обаче кво става един иска теглича,2-ри джантите е............. ама .Аз я давам напълно окоплектована но хората ама въобще не ги интересува това,искат на пърче :Dhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35092
Ей да не го обръщаме на седянка, че модовете ще ни затрият :D :D Давайте с оплакванията като мен... Имам няколко формули, които трябва да изведа а не мога А кво да се похваля... днес оспях да стнаа на време
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар