Надявам се темата да не се повтаря проверих в търсачката и не открих подобна (може и да съм пропуснал нещо)...Та взаимствам темата от един друг форум, в който е доста добре приета(от сега казвам темата не съм я измислил аз), а идеята е всеки да си каже каквото му е на сърце, да се оплаче - пр. "Счупиха ми огледалото".. или да се похвали - пр. "Взех си държавния изпит, каня целия форум на ресторант :D :D".Също така може да се помогне по проблема на човека, който се оплаква. Та идеята на темата е обединение на две теми (пак от другия форум споменат по - горе) "Помощ и съвети" и "Оплачи се, Похвали се"Е дано ви допадне тематаСтарт:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mnpenchev
motikas написа:Оплакване! Снощи бях на рожден ден и съм се напиикал май доста, та сега бера душа. То днес, че няма да се работи е ясно ми да зема да смачкам едно шкембе и да си лягам. Yellow_Flash_Colorz_PDT_38MaxSpeed написа:Защо по дяволите с диетата за покачване на мускулна маса ( с тренировки разбира се ) качвам толкова в бузите,паласките и корема и сега ще се чуда как да ги махам :D
Коментар
-
Мареата ми е била с кожения салон, всъщност тя е HLX с всички екстри.. но джамбазите са смъкнали кожата явно... и са ме набутали с някъв син плюш.. но умниците не са сменили кожите на вратите пеераси... много ме е яд....
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
И аз да се оплача . Случката стана снощи . Пътувах по крайезерният път посока пристанище Варна-запад , по запознатите варненци знаят за какъв скапан път говоря пътувах в пълен мрак и мъгла само на фарове които не ми вършеха особена работа в мъглата . Изведнъж се усети разклащане и едно доста лошо издрънчаване . Резултата от огледа който направих на колата беше следния две пръснати гуми предна и задна . Колеги убедих се в едно за нашите пътища не ни е достатъчна една резервна гума. След това 30 км съм карал на обратно с едната резервна и една пръсната гума. Сега си блъскам главата да мисля от къде да си намеря две гуми 205/40/17 по евтинички втора ръка , че като им знам цените кви са направо ми се завива свят. Ако немога да намеря нещо евтино колата ще стане като паметник на културата до пролетта а може и повече.
Коментар
-
Всичко пак се свежда само и единствено до "таковането". Напряво няма нужда да се пускат нови теми май. Иначе и аз имам от какво да се оплача: Закъсала съм го много по счетоводство и микроикономика в колежа, а изпитите ми идват.. Заради катастрофата изпуснах два месеца лекции, а аз само когато слушам научавам нещо. Иначе се пробвам да чета, но не ми помага за решаването на задачи...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Всичко пак се свежда само и единствено до "таковането". Напряво няма нужда да се пускат нови теми май.SokOtPraskova написа:Иначе и аз имам от какво да се оплача:Закъсала съм го много по счетоводство и микроикономика в колежа, а изпитите ми идват.. Заради катастрофата изпуснах два месеца лекции, а аз само когато слушам научавам нещо. Иначе се пробвам да чета, но не ми помага за решаването на задачи...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:SokOtPraskova написа:Всичко пак се свежда само и единствено до "таковането". Напряво няма нужда да се пускат нови теми май.SokOtPraskova написа:Иначе и аз имам от какво да се оплача:Закъсала съм го много по счетоводство и микроикономика в колежа, а изпитите ми идват.. Заради катастрофата изпуснах два месеца лекции, а аз само когато слушам научавам нещо. Иначе се пробвам да чета, но не ми помага за решаването на задачи...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар