Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SokOtPraskova написа:
    Хм, 147 са доста красиви, но реших да избягам от типа къса двувратка. Насочила съм се към 156, автоматик.Да се оплача: изгорялото много ме болиииииии!!!! С какво да се намажа, че са ми мине....
    Ако вече не е късно /защото е понеделник, а не че си отишла във вечните ловни полета/ - пробвай с Пантенол - продава се в аптеките. Гарантирам за ефикасността му /без да правя реклама/!
    Peugeot 301
    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Да се похваля - от днес Мими е с нови предни спирачни дискове и накладки Да се оплача - пак олекнах с едни пари...
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

venco67 написа:
        SokOtPraskova написа:
        Хм, 147 са доста красиви, но реших да избягам от типа къса двувратка. Насочила съм се към 156, автоматик.Да се оплача: изгорялото много ме болиииииии!!!! С какво да се намажа, че са ми мине....
        Ако вече не е късно /защото е понеделник, а не че си отишла във вечните ловни полета/ - пробвай с Пантенол - продава се в аптеките. Гарантирам за ефикасността му /без да правя реклама/!
        Ааа вчера събрах сили и отидох до аптеката, точно това си купих. Мазах, мазах....малко по-добре уж, обаче страшно много боли, защото остава един таъв слой върху кожата и като се пипнеш - ужас! Говорим за адското изгаряне при мен... Да се оплача: все още всичко ме боли, а утре имам много важна среща с едни досадни чужденци....няма мира
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Пробвай Аутан - спрей СЛЕД ухапване. Едни малки тънички такива. Облекчава в рамките на секунди.

Коментар

ls1 написа:
            Пробвай Аутан - спрей СЛЕД ухапване. Едни малки тънички такива. Облекчава в рамките на секунди.
            Е как след ухапване, като говорим за изгаряне
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Същата работа - реагирала раздразнена кожа. Пробвай на малък участък ако се притесняваш. Аз го ползвам при всякакви кожни раздразнения, освен рани, разбира се. И жена ми беше скептик обаче като я ухапа комар - пръс и готово, за няколко секунди и изчезна сърбежа.

Коментар

Да се похваля ! За една седмица в Созопол,Китен и други,нито един път не дигнаха колата !!!!
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Хваля се.
                  Прикачени файлове

Коментар

пу да не му е уруки!п.п. на теб прилича
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

да се оплача никой неми иска фиатчето искам да го сменя но никой го неще
                      http://home.arcor.de/t-style002/Tool/Silvia.gif

Коментар

Да караш фиат наистина трябва да си извратен мазохист......вечно има нещо счупено по тази коласлед като от началото на годината съм дал 3500 по нея за основния ремонт и джанти нещата продължават....саморегулиращ се механизъм тр да купувам, пресостат, да оправям проклетия теч от масло - около литър и половина на 1000 км...а вчера поне си взех спортно окачване пп снимки на гаража ще пусна довечера не съм забравил, просто бях малко във Варна - голям кефффф
                        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                        e30 forever!

Коментар

От вчера си се возя с Бравото и много си го обичам :D. Просто е кукла и дай Боже всичко по нея да си остане така, както е сега - наред. Е, днес смених датчина на маслото, понеже присветваше. Но за сметка на това си ******* латопа! Трябва да му сменям дисплея, че го счуших от заспалост рано сутрин. Тия дни ще има и снимка в паркинга. :D
                          NOW: ???
                          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Да се похваля вече си карам колата след близо 4 месечно прекъсване,кефа е голям.Също така и вече ходя на работа въпреки че съм болнични до 16 Август но след като бях 2 месеца във нас и месец и полвина във болница ми се работи повече от всякога.И още,другата седмица започва проекта ми за две големи татуировки на двете ръце но сега ще направя само едната ръка,след месец другата после гърбът на него ще има една много голяма емблема на ЦСКА и накрая ще завърша със една на гърдите там ще е моята малка щерка.Аз вече има 3 татуса но апетита идва със яденето,сигорно жена ми ще ме изгони но си заслужава да пробвам,кой знае може пак да вземе да се влюби в мен

Коментар

Да се оплачаааа...от снощи спряха за движение част от околовръстното на Варна. Сега всички автомобили и тирове минават по нашата не особено широка улица Някъв ужас е!!! Не мога да си паркирам спокойно, зарязвам колите където сваря, снощи не можахме да спим....Явно ще се спи в хола, докато приключи поне 6 месечния ремонт на околовръстното....За капак днес ни спряха водата до утре вечер поне))) Обаче пък не ми дреме особено, щот тая вечер ходихме да гледаме как се развива малкото човече и казаха, че всичко е наред :D :D :D
                              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

хваля се:Мондео 1.8 TDI Endura DE ’98, всички екстри без кожен салон :D
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X