да се похваля вчера си смених 4бр крушки на фаровете + разглобяване на фаровете измиване на стъклата почистване на рефлекторите... крушките са : 2бр ОSRAM Cool Blue на късите и OSRAM Night Breaker 90%+ на дългите...свалих и почистих и халогените...резултата е поразителен...снощи пътувах отново до София и ми беше супер кеф че пред колата е като ден...а светна ли дългите и просто нямам думи...остана да намеря къде в Перник правят реглаж на фарове и ще съм супер доволен
А, ако ги размениш, ще бъдеш още по-доволен, гарантирам ти!
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Логично погледнато. :D Иначе сега в Мобиле има една много яка 147-ца, червена, тунингована... Кукла.
Надявам се и на мен това да ми е следващата кола, ама пусти лев все недостига.
Брат ми си е капарирал една 156-ца, чрез баща ми, че брат ми е малко зает. Та бащата много я хвалеше. 2.0 мотор и каза, че била страхотия, както отвътре, така и всичко останало. Собственикът имал сервиз и повече от ясно е, че няма да си дръжи колата неподдържана. Та сега я чакам тази седмица да я видя и да я пробвам, че ми е голям меракът. Иначе баща ми го гледам сега залита по 166. Мнооого арна колица.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Хм, 147 са доста красиви, но реших да избягам от типа къса двувратка. Насочила съм се към 156, автоматик.Да се оплача: изгорялото много ме болиииииии!!!! С какво да се намажа, че са ми мине....
Хм, 147 са доста красиви, но реших да избягам от типа къса двувратка. Насочила съм се към 156, автоматик.Да се оплача: изгорялото много ме болиииииии!!!! С какво да се намажа, че са ми мине....
Има специални лосиони за след слънчево изгаряне, но може ако ти се занимава и не те мързи и сама да си извлечеш екстракт от краставица, който много помага макар и да звучи малко по бабешки .
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Аз не мога да мръдна от леглото цял ден, всичко ме боли и ме тресе - няма къде да търся лосиони А това за краставицата звучи интересно...и как точно да го извлека екстракта? :D
Аз не мога да мръдна от леглото цял ден, всичко ме боли и ме тресе - няма къде да търся лосиони А това за краставицата звучи интересно...и как точно да го извлека екстракта? :D
Ползваш пасатор, то де факто самия сок ти е нужен и се втрива в кожата с енергични движения .Малко си ми далеко иначе бих се притекъл на помощ .
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Ползваш пасатор, то де факто самия сок ти е нужен и се втрива в кожата с енергични движения .Малко си ми далеко иначе бих се притекъл на помощ .
Ти докато дойдеш, то ще ми мине А мерси от енергичните движения -аз едва се мърдам от болка, та камо ли да се втривам енергично..
ХВАЛЯ СЕ - Днес макар и за малко си поиграх с fihi jr. Пораснал е и направо не ми се тръгваше, ама наямаше начин.ОПЛАКВАМ СЕ - Сега съм сам и ми е съпер тъпо.
Да се оплача - вчера ни изгоря хладилника. Днес от сервиза (Плевен) първо ми казаха, че ще пратят човек да го види, после звъннаха да ми кажат, че не пътували до Белене и за това да си го нося в Свищов. Мамка им!
Коментар