Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

svetkos_ написа:
    Да се похваля, ако е за хвалба и не се оручасам!Днес капарирах едно Браво. 1.6 мотор, 2001 година, италианка. Живот и здрав в понеделник трябва да се оправим с човека. Дано всичко е наред дотогава. Колата е на 96 хиляди, но това ще се провери веднага, след като бъде регистрирана. На пръв поглед изглежда, че е на толкова, но компютърът ще си покаже.
    Като знам аз като намерих Мареата и трябваше само една нощ да преспя и да ида да я взема благородно ти завиждам на емоцията.Дано всичко е наред с колата и се разбереш с продавача.А като отидеш в КАТ да вземеш и хубав номер на Браво-ка.Пу-пу да не ти е на уруки!Хваля се-Ей голям кеф е на морето Днес след вчерашния проливен дъжд времето беше супер!П.П. Наш`то чете последното изречение и вика зад мен:"Пак ши идим,пак ши идим!"

Коментар

=Rudi= написа:
      svetkos_ написа:
      Да се похваля, ако е за хвалба и не се оручасам!Днес капарирах едно Браво. 1.6 мотор, 2001 година, италианка. Живот и здрав в понеделник трябва да се оправим с човека. Дано всичко е наред дотогава. Колата е на 96 хиляди, но това ще се провери веднага, след като бъде регистрирана. На пръв поглед изглежда, че е на толкова, но компютърът ще си покаже.
      Като знам аз като намерих Мареата и трябваше само една нощ да преспя и да ида да я взема благородно ти завиждам на емоцията.Дано всичко е наред с колата и се разбереш с продавача.А като отидеш в КАТ да вземеш и хубав номер на Браво-ка.Пу-пу да не ти е на уруки!Хваля се-Ей голям кеф е на морето Днес след вчерашния проливен дъжд времето беше супер!П.П. Наш`то чете последното изречение и вика зад мен:"Пак ши идим,пак ши идим!"
      Благодаря, да доживея понеделник. Иначе хубавият номер е ясен, дано да не стане някой проблем, защото е определен. Пък ще видим. То ще се види, когато е за хвалене.
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Хвалба:Вече имам и голям стикер на форума както и карта на Еко, благодарение на Краси.Оплакване:Днес правихме ревизия и съм като дроб .
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
          Хвалба:Вече имам и голям стикер на форума както и карта на Еко, благодарение на Краси.Оплакване:Днес правихме ревизия и съм като дроб .
          Значи си готов за Евровизия! Да се оплача - нямам търпение да дойде понеделник, да си платя, регистрирам и подкарам колицата!

Коментар

svetkos_ написа:
            batproho написа:
            Значи си готов за Евровизия! Да се оплача - нямам търпение да дойде понеделник, да си платя, регистрирам и подкарам колицата!
            А каква е новата Ти колица?
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Да се оплача : На работа съм нощна
              Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Кофти тръпка Колега .

Коментар

batproho написа:
                  svetkos_ написа:
                  batproho написа:
                  Има време за нея. Само като седнах и ми пасна, както стана и с първото Браво.
                  bachev написа:
                  Наистина е кофти тръпка. А аз какво да кажа, като от 11 юли ще работя до 1 август без почивка. Ама какво да се прави, студентският живот не е лесен. Пък и почти два месеца отпуска...

Коментар

svetkos_ написа:
                    batproho написа:
                    svetkos_ написа:
                    batproho написа:
                    Има време за нея. Само като седнах и ми пасна, както стана и с първото Браво.
                    bachev написа:
                    Наистина е кофти тръпка. А аз какво да кажа, като от 11 юли ще работя до 1 август без почивка. Ама какво да се прави, студентският живот не е лесен. Пък и почти два месеца отпуска...
                    11-ти мина колега Що не си на работа
                    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                      11-ти мина колега Що не си на работа
                      Съм, съм - остава още мнооого време. А вече от толкова много спортна информация в главата започвам да ставам агресивен и нервен. Нужда си е почивка на човек.

Коментар

да се похваля вчера си смених 4бр крушки на фаровете + разглобяване на фаровете измиване на стъклата почистване на рефлекторите... крушките са : 2бр ОSRAM Cool Blue на късите и OSRAM Night Breaker 90%+ на дългите...свалих и почистих и халогените...резултата е поразителен...снощи пътувах отново до София и ми беше супер кеф че пред колата е като ден...а светна ли дългите и просто нямам думи...остана да намеря къде в Перник правят реглаж на фарове и ще съм супер доволен
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Да се оплача: така ми изгоряха крачетата на басейна вчера, че едва си обувам панталонките Ей, не мога да се движа бре! Да се похваля: Май ще успея да бартеросам Пунтото си
                          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                            Да се оплача: така ми изгоряха крачетата на басейна вчера, че едва си обувам панталонките Ей, не мога да се движа бре! Да се похваля: Май ще успея да бартеросам Пунтото си
                            И за какво ще замениш това мъничко жълтурче :D ?

Коментар

За Алфа сигурно
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                                За Алфа сигурно
                                Ники, позна Много съм доволна от Пунтото, та чак си се чудя на акъла...ама нали трябва да има алъж-вериж
                                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                                X