Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се оплача - гладен съм!

Коментар

ruNNer написа:
      Снимки колега , снимкииии , на голи думи не вярваме и не ви ли беше горещо на капака ?
      Еее, това си беше към 23:00ч. и си карах внимателно с 50км/ч. Снимкиии.... може, ама сигурно има непълнолетни и админа ще ме
      Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Irka_fihi написа:
        Щот беше на работа.
        Eй това е мъж - и като го няма пак се представя добре
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Пак ще се похваля Днеска нямаше много работа и отскочих към обяд до жената да "отметна малко работа"
          Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Да се оплача - на работа съм! И МНОГО МЕ МЪРЗИ!!! Остава ми иначе малко работа, но пък започва все повече и повече да ме мързи... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
            NOW: ???
            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Да се похваля: Донесоха ми чарколяците за компютъра и след 6 години най-после ще ъпгрейдвам щайгата.Оплаквам се: Ще трябва да изчистя основно кутията и около нея че не върви новото компютър в старата мръсотия.
              Brava 1.6 ELX

Коментар

...

Оплаквам се: Вчера си изтървах лаптопа на теракота и в момента е "ни дума, ни вопъл, ни стон"...
                Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Да се похваля - утре ще сме на плаж на втора буна във Варна :D Да се оплача - вечерта трябва да се върнем

Коментар

И аз да се оплача - още не съм оправила багажа за Люляците, а кое време стана! И като напук - днес 1500 човека ми писаха на скайп и цял ден общо взето висях пред компютъра. И продължавам...
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Да се похваля, ако е за хвалба и не се оручасам!Днес капарирах едно Браво. 1.6 мотор, 2001 година, италианка. Живот и здрав в понеделник трябва да се оправим с човека. Дано всичко е наред дотогава. Колата е на 96 хиляди, но това ще се провери веднага, след като бъде регистрирана. На пръв поглед изглежда, че е на толкова, но компютърът ще си покаже.

Коментар

svetkos_ написа:
                        Да се похваля, ако е за хвалба и не се оручасам!Днес капарирах едно Браво. 1.6 мотор, 2001 година, италианка. Живот и здрав в понеделник трябва да се оправим с човека. Дано всичко е наред дотогава. Колата е на 96 хиляди, но това ще се провери веднага, след като бъде регистрирана. На пръв поглед изглежда, че е на толкова, но компютърът ще си покаже.
                        Къде ще я караш на компютър колега :П Някъде без пари има ли чалъм да се наместя и аз :П Мойта я взех на 92к. и си изглежда на толкова. Всички, които са я виждали потвръждават Даже в КАТ ми казаха, че невярват да е връщана и и личало, че не е :П
                        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                          svetkos_ написа:
                          Къде ще я караш на компютър колега :П Някъде без пари има ли чалъм да се наместя и аз :П Мойта я взех на 92к. и си изглежда на толкова. Всички, които са я виждали потвръждават Даже в КАТ ми казаха, че невярват да е връщана и и личало, че не е :П
                          Ще видя, още не знам. Имам да черпя и без това Оги с една бира, ама ми е мързеливо без превозно средство. Ако всичко е наред и я взема колата, може да измися нещо пак за някоя неделна среща. Иначе колата изглежда наистина доста запазена. Пък ще видим. Да я взема окончателно, тогава ще говоря и ще се похваля официално.

Коментар

Да се похваля :D в 17:30ч си тръгвам от офиса, сядам в колата и спирам в село Олимбиада Гърция, където ме очаква каравана на брега на морето, моторна лодка и група откаченяци нека ми е злеее
                            Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

След час и половина поемам за Каваците. От две седмици замествам един колега и вече съм на прага на лудостта. А има още една седмица. Онзи ден дори забравих къде съм паркирал Фичо. Ама съвсем забравих и обикалях по улицата
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

viktorson написа:
                                Да се похваля :D в 17:30ч си тръгвам от офиса, сядам в колата и спирам в село Олимбиада Гърция, където ме очаква каравана на брега на морето, моторна лодка и група откаченяци нека ми е злеее
                                ВЕрно, нека ти е зле!
                                Lane Staley написа:
                                След час и половина поемам за Каваците.От две седмици замествам един колега и вече съм на прага на лудостта. А има още една седмица. Онзи ден дори забравих къде съм паркирал Фичо. Ама съвсем забравих и обикалях по улицата
                                Наистина ти е нужна почивка. А аз съм така от 11 юли чааак до 1 август... Ама при мен е много сложно...

Коментар

Working...
                                X