Да се оплача - гладен съм!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
Да се похваля, ако е за хвалба и не се оручасам!Днес капарирах едно Браво. 1.6 мотор, 2001 година, италианка. Живот и здрав в понеделник трябва да се оправим с човека. Дано всичко е наред дотогава. Колата е на 96 хиляди, но това ще се провери веднага, след като бъде регистрирана. На пръв поглед изглежда, че е на толкова, но компютърът ще си покаже.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:Да се похваля, ако е за хвалба и не се оручасам!Днес капарирах едно Браво. 1.6 мотор, 2001 година, италианка. Живот и здрав в понеделник трябва да се оправим с човека. Дано всичко е наред дотогава. Колата е на 96 хиляди, но това ще се провери веднага, след като бъде регистрирана. На пръв поглед изглежда, че е на толкова, но компютърът ще си покаже.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:svetkos_ написа:Да се похваля, ако е за хвалба и не се оручасам!Днес капарирах едно Браво. 1.6 мотор, 2001 година, италианка. Живот и здрав в понеделник трябва да се оправим с човека. Дано всичко е наред дотогава. Колата е на 96 хиляди, но това ще се провери веднага, след като бъде регистрирана. На пръв поглед изглежда, че е на толкова, но компютърът ще си покаже.NOW: ???
Коментар
-
Да се похваля :D в 17:30ч си тръгвам от офиса, сядам в колата и спирам в село Олимбиада Гърция, където ме очаква каравана на брега на морето, моторна лодка и група откаченяци нека ми е злеееУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
viktorson написа:Да се похваля :D в 17:30ч си тръгвам от офиса, сядам в колата и спирам в село Олимбиада Гърция, където ме очаква каравана на брега на морето, моторна лодка и група откаченяци нека ми е злеееLane Staley написа:След час и половина поемам за Каваците.От две седмици замествам един колега и вече съм на прага на лудостта. А има още една седмица. Онзи ден дори забравих къде съм паркирал Фичо. Ама съвсем забравих и обикалях по улицатаNOW: ???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар