Да се похваля.От утре една седмица на почивка на Черно Море.Да се оплача Мареата е доста зверски натоварена с багаж дори ремарке ще влача пълно и то.
Тоз пък, да ти имам проблемите на теб... Жив да те ожали човек!Краси, то от толкоз плочки по баните, найш колко були остават недое....ни! Да се похваля - снощи спретнах една бисквитена торта и току-що си хапнах. Много е сгодна!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Да се похваля.От утре една седмица на почивка на Черно Море.Да се оплача Мареата е доста зверски натоварена с багаж дори ремарке ще влача пълно и то.
Тоз пък, да ти имам проблемите на теб... Жив да те ожали човек!Краси, то от толкоз плочки по баните, найш колко були остават недое....ни! Да се похваля - снощи спретнах една бисквитена торта и току-що си хапнах. Много е сгодна!
Ей, това толкова много го ’бичам!!! Даже в момента си похапвам!!!
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Ох мамка му!За пореден път касиера на входа е забравил да събере и внесе парите за ток на асансьора.В резултат сме принудени 32 апартамента (от които 5 с малки деца и колички)да се катерим пеша.Как може да съществуват толкова безотговорни хора?И се крие не си отваря вратата.
Как върви мисията с отбиването на роднинския наплив? Справяш ли се? Ако трябва да помагаме?
Отсвирил съм ги тотално. Казал съм че ако ни е нужна помощ - ще я поискаме. Тъщата е в траур. Обажда се по телефона ’Ама аз да дойда’, ’А, няма за какво да идваш, мисля че в следващите няколко седмици предпочитаме малко повече спокойствие’. Тактичен и мил - такъв съм аз.
Оплаквам се! В рамките на 15 минути заминаха 87 лева! 70 за телефон - LOOP (Даже и аз не мога да си отговоря защо ми е толкова голяма сметката... ) и 17 за транспортна карта. Добре, че съм студент иначе 50 лева и си режех главата. Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар