Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се - толкова ли не могат някои хора да разберат, че до 40-ия ден посещенията при едно бебе трябва да стават по необходимост и изключение? Имам чувството че съм се изправил като тенисист пред дъщеря ми и отбивам мераци за ’да я видели’. Особено след едно изречение от леля и в родилното ’Айде да я ощипеш нещо да се събуди че не ме кефи като спи пък и искам да я снимам’ съм направо озверял.

Коментар

Да се похваля: направих си страхотни палачинки!
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

4uk1t написа:
        цял ден не спира да вали
        И тук така .
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

SokOtPraskova написа:
          Да се похваля: направих си страхотни палачинки!
          Как може да ги опитаме? :D
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

И аз да се похваля.Дъждът спря и с един приятел се грабнахме и отидохме за охлюви.Събрахме една голяма кофа от латекс (около 10кг.)Утре ще има френско парти с много бира и панирани деликатеси.И да се оплача настъпих един голям трън.Но добрата компания и много бира лекуват всякакви болежки.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              И аз да се похваля.Дъждът спря и с един приятел се грабнахме и отидохме за охлюви.Събрахме една голяма кофа от латекс (около 10кг.)Утре ще има френско парти с много бира и панирани деликатеси.И да се оплача настъпих един голям трън.Но добрата компания и много бира лекуват всякакви болежки.
              къде ги намери, че и аз много ги харча п.п. остави ги поне 24 часа да се изчистят /изсерат/ в кофата, после въм вода студена и нататък знаеш предполагам
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                krasio_79bs написа:
                къде ги намери, че и аз много ги харча п.п. остави ги поне 24 часа да се изчистят /изсерат/ в кофата, после въм вода студена и нататък знаеш предполагам
                Аз съм по събирането, по яденето, по транспорта и логистика Има кой да се грижи за другата част.Събирахме ги до жп линиите до хлебозавода.И сега да не раздуеш на цялата махала къде ни е съкровището ПП. Не ни е за първи път Минала седмица пак събрахме около 10 кила.Много са си вкусни и въобще не са жилави,ако знаеш как да си ги приготвиш.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Имай предвид че сега може да са бая жилави, обикновено пролетно време са по-крехки. Има тука един дядо в махалата, преди няколко дена се хвалеше че събрал 100 охлюва, после ми каза че се наложило да ги хвърли, варял ги часове наред без успех. Задължително един ден трябва да ги оставите, даже 2 дни по-добре, иначе, с извинение, ще им ядете лайната.

Коментар

Правилно-минимум 2 дена се оставят "горските агънца" преди да се сготвят..освен панирани са много вкусни и на манджичка с всякакви зелении или печени в тава с ориз, а може и без нищо, но задължително с много лук :D
                    животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

Кире, палачинките се опитват само по начина, по който черпя бира - онлайн. Краси, на какъв адрес да заповядам за партито? Ако изпусна влака - прати ми някое и друго охлювче по пощата. :D winter_sun - вие по Търново много сте ги били разбирали тези работи... Няма ли да дойдеш на срещата да се запознаем? Да ме открехнеш в някои тънкости на кулинарията... Ls1 - трябва да си малко грубичък към атаките на роднините, щото...
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Имаше една песен "На Бургаската гара,на светофара" Взимай fihi и чаветата и ще има
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Irka_fihi написа:
                          Кире, палачинките се опитват само по начина, по който черпя бира - онлайн. Краси, на какъв адрес да заповядам за партито? Ако изпусна влака - прати ми някое и друго охлювче по пощата. :D winter_sun - вие по Търново много сте ги били разбирали тези работи... Няма ли да дойдеш на срещата да се запознаем? Да ме открехнеш в някои тънкости на кулинарията... Ls1 - трябва да си малко грубичък към атаките на роднините, щото...
                          Нямаш проблем относно охлювите..даже ако намерим някои заблуден може да го сготвим Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 А за срещата-ще идвам с мъжа..ние и на предишната на Цигов Чарк бяхме и даже имам някакъв спомен, че май с теб си казахме едно учтиво "приятно ми е "..но то толкова хора имаше, че вече и аз не помня
                          животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

Идвамееееееееееее...ама септември месец. А ще има ли и и ?
                            Ванга

Коментар

Така се освиних със студена зряла диня, че едвам мърдам.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

winter_sun, не може да съм била аз, такива изрази като "приятно ми е" няма в моя речник. Пък и аз помня като слон имена и физиономии. Прати ми, моля те, една снимка, ако искаш на лично,че сега ме гложди любопитството дали сме се виждали наистина. ...и аз не съм от особено учтивите...поне такова впечатление създавам.
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X