Оплаквам се - толкова ли не могат някои хора да разберат, че до 40-ия ден посещенията при едно бебе трябва да стават по необходимост и изключение? Имам чувството че съм се изправил като тенисист пред дъщеря ми и отбивам мераци за ’да я видели’. Особено след едно изречение от леля и в родилното ’Айде да я ощипеш нещо да се събуди че не ме кефи като спи пък и искам да я снимам’ съм направо озверял.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
4uk1t написа:цял ден не спира да валиAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Да се похваля: направих си страхотни палачинки!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
krasio_79bs написа:И аз да се похваля.Дъждът спря и с един приятел се грабнахме и отидохме за охлюви.Събрахме една голяма кофа от латекс (около 10кг.)Утре ще има френско парти с много бира и панирани деликатеси.И да се оплача настъпих един голям трън.Но добрата компания и много бира лекуват всякакви болежки.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:krasio_79bs написа:И аз да се похваля.Дъждът спря и с един приятел се грабнахме и отидохме за охлюви.Събрахме една голяма кофа от латекс (около 10кг.)Утре ще има френско парти с много бира и панирани деликатеси.И да се оплача настъпих един голям трън.Но добрата компания и много бира лекуват всякакви болежки.
Коментар
-
Имай предвид че сега може да са бая жилави, обикновено пролетно време са по-крехки. Има тука един дядо в махалата, преди няколко дена се хвалеше че събрал 100 охлюва, после ми каза че се наложило да ги хвърли, варял ги часове наред без успех. Задължително един ден трябва да ги оставите, даже 2 дни по-добре, иначе, с извинение, ще им ядете лайната.
Коментар
-
Кире, палачинките се опитват само по начина, по който черпя бира - онлайн. Краси, на какъв адрес да заповядам за партито? Ако изпусна влака - прати ми някое и друго охлювче по пощата. :D winter_sun - вие по Търново много сте ги били разбирали тези работи... Няма ли да дойдеш на срещата да се запознаем? Да ме открехнеш в някои тънкости на кулинарията... Ls1 - трябва да си малко грубичък към атаките на роднините, щото..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Кире, палачинките се опитват само по начина, по който черпя бира - онлайн. Краси, на какъв адрес да заповядам за партито? Ако изпусна влака - прати ми някое и друго охлювче по пощата. :D winter_sun - вие по Търново много сте ги били разбирали тези работи... Няма ли да дойдеш на срещата да се запознаем? Да ме открехнеш в някои тънкости на кулинарията... Ls1 - трябва да си малко грубичък към атаките на роднините, щото...животът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
-
winter_sun, не може да съм била аз, такива изрази като "приятно ми е" няма в моя речник. Пък и аз помня като слон имена и физиономии. Прати ми, моля те, една снимка, ако искаш на лично,че сега ме гложди любопитството дали сме се виждали наистина. ...и аз не съм от особено учтивите...поне такова впечатление създавам."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар