Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SokOtPraskova написа:
    Оплакване - ще се изнасям от нас, все още не знам къде
    След този пост ще получуш доста лични съобщения Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
    M-Benz E 250 TD 150hp
    M-Benz 200d 75 hp
    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
      SokOtPraskova написа:
      Оплакване - ще се изнасям от нас, все още не знам къде
      След този пост ще получуш доста лични съобщения Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
      Много ми е смотано на мен...
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

оплакване : имам си предупреждение :D и аз не знам защо безсмъртният ми е написал ,че съм наранил някой мод в сърдечната област :D пфууу покрай тая криза много меки станахте бе
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Колега, несправедливо си го обвинил че ти е изтрил постовете.Темите около тази случка са 2 и ти си писал в другата. Погледни и виж че всичките ти "изтрити" постове са си там ...Редно е, като не си прав да се извиниш поне ...

Коментар

ilkor написа:
            Колега, несправедливо си го обвинил че ти е изтрил постовете.Темите около тази случка са 2 и ти си писал в другата. Погледни и виж че всичките ти "изтрити" постове са си там ...Редно е, като не си прав да се извиниш поне ...
            няма сега играя турнир ако го спечеля ,ще черпя целият форум с извинения и прочие :D :D
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Хвалба: В Ендрюс отново са на промоция и си набивах няколко ризи и панталончета, както и едно добро балтонче на добри пари.Тъжба: 179/100 ---> 58 размер

Коментар

Stoyan_68 написа:
                Да се оплача, от два дена пиша като ненормален "План за развитие на предприятието" до...2023г. Такъв ми го нахендриха квадратен, че още не знам откъде ми дойде! Май и през уикенда ще се пише, щото трябва да се предаде във вторник, пък съм само до средата
                Казва се "четвъртит с разширени вени".
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

колата мо ще не се движи, но поне ще е красива 16-ки Азев, с гуми 215-40-16 - не знам дали ще влезнат, може да се лиша от пълния завой, ама ще си заслужаваи лупи Валео и от двете страни
                  Прикачени файлове
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

ще влезнат не бой се само кой щи изправя джантите
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Да се похваля : -Всеки момент чакам да стана "ТАТИ" (Стискайте ми палци всичко да мине добре) Да се оплача: - Много ми омекват коленцата - от последното
                      "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Оплакване: Много съм болна, но ходя на работа!!! Отгоре на всичко утре съм на един отвратителен изпит, за който не съм учила. Надявам се, все пак да се похваля утре за изпита. Стискайте палци пищовите ми да свършат работа!!!!

Коментар

MOYA написа:
                          Да се похваля : -Всеки момент чакам да стана "ТАТИ" (Стискайте ми палци всичко да мине добре) Да се оплача: - Много ми омекват коленцата - от последното
                          Стискаме, стискаме! Знаем какво е ... :DИ да се похвалиш!
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

MOYA написа:
                            Стискаме колега-да ти е живо и здраво детенцето!

Коментар

LiGuru написа:
                              Хвалба: В Ендрюс отново са на промоция и си набивах няколко ризи и панталончета, както и едно добро балтонче на добри пари.Тъжба: 179/100 ---> 58 размер
                              я кажи какви са цените, да знам дали да не скоча до центъра :D

Коментар

MOYA написа:
                                Да ни се похвалиш и като станеш А аз да се похваля ... Завършвам срока с пълно 6.00

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                                ex:Opel Kadett 1.3
                                ex:Fiat 125p
                                ex:Москвич 412

Коментар

Working...
                                X