да се пофаля - Бургас - Русе - Бургас - Синята птица летеше! на магистралата я понастъпах да видя кво може - може 150 км./ч. и още даже, ама ми дожяля и не я натиснах повече... и тва на газ
ееееееееей мръсна уста бреееее!днес след обяд ходихме до МОЛ-а с жената... качвам се - въртя ключа - нъцки - никъв живот!!!! п.п. оказа се бушонче от 7.5 А - т.е. малкия дявол! пък как го уцелих отведнъж - не знам
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Да се оплача и аз на свой ред-започнах работа в едно кафе, но вместо да работя с хора май работя с добитък! Няма "Добър ден!", "Благодаря!", ти го питаш какво иска то ти мучи като крава насреща!
Да се оплача и аз на свой ред-започнах работа в едно кафе, но вместо да работя с хора май работя с добитък! Няма "Добър ден!", "Благодаря!", ти го питаш какво иска то ти мучи като крава насреща!
Клиентът е винаги прав, дори когато мучи като крава. Да се похваля: постригах кучетоДа се оплача: двете котета хванали по една птичка, влезли на терасата през прозореца и си устроили игри и пиршество - с две думи - кървава баня с украса от пера, която трябва да почистя.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Клиентът е винаги прав, дори когато мучи като крава. Да се похваля: постригах кучетоДа се оплача: двете котета хванали по една птичка, влезли на терасата през прозореца и си устроили игри и пиршество - с две думи - кървава баня с украса от пера, която трябва да почистя.
А, да приема ли, че е прав и когато ме обижда?! Сигурно изисква голямо усилие да кажеш едно "Добър ден" поне!...а за кървищата по терасата-знам какво е! и аз имах котка (преди съседът ми да реши, че трябва да я отрови)
А, да приема ли, че е прав и когато ме обижда?! Сигурно изисква голямо усилие да кажеш едно "Добър ден" поне!...а за кървищата по терасата-знам какво е! и аз имах котка (преди съседът ми да реши, че трябва да я отрови)
Не мисля, че не те обижда, просто не е учтив. А и дори да те обиди - пука ли ти? Това не е причина да нарушиш душевното си равновеие - усмихвай се и си свиркай.
да се оплача! Синята птица е ранена! Днес на паркинга някой злобно и ... нямам представа как е натиснал и одрал пасажерската врата.... нямам представа как и с какво, щото беше плътно до тротоара от тази страна
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Не мисля, че не те обижда, просто не е учтив. А и дори да те обиди - пука ли ти? Това не е причина да нарушиш душевното си равновеие - усмихвай се и си свиркай.
Ele, не приемай следното като заяждане, само искам да ти обясня:Не мисля, че не те обижда - означава, че смяташ, че я обижда.Не, мисля че не те обижда - означава, че смяташ, че НЕ я обижда
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Ele, не приемай следното като заяждане, само искам да ти обясня:Не мисля, че не те обижда - означава, че смяташ, че я обижда.Не, мисля че не те обижда - означава, че смяташ, че НЕ я обижда
исках едно да напиша, но после съкратих варианта. Е и? Айде сега ми прочети една лекция.
Коментар