Да се оплача, оставих си колата в сервиз и сега съм пешеходец (в буквалния смисъл)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
running_free1 написа:kaliopis написа:running_free1 написа:Оплаквам се. Вчера на връщане от работа влязох в дупка, пълна с вода. Нямаше как да я заобиколя. Минах на втора. Изкъртих бронята. Не ми хареса как работи двигателя след това..''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''
Коментар
-
kaliopis написа:Да се оплача ОМРЪЗНА МИ от СОТ-аджии които карат със 100 и патрулки които карат с 20км/ч....||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
kaliopis написа:running_free1 написа:kaliopis написа:running_free1 написа:Оплаквам се. Вчера на връщане от работа влязох в дупка, пълна с вода. Нямаше как да я заобиколя. Минах на втора. Изкъртих бронята. Не ми хареса как работи двигателя след това..FIAT Bravo 1,9 JTD
Коментар
-
Executer написа:kaliopis написа:Да се оплача ОМРЪЗНА МИ от СОТ-аджии които карат със 100 и патрулки които карат с 20км/ч....Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Нее.. просто свалих фаровете и ги измих отвътре и бая гадости изпаднаха!! Сега мисля да сложа две OSRAM Silverstar! На рефлектор, пари да ми дават няма да сложа xenon!Похвала: Днес си взех изпита!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Най-накрая след 2 седмици си вземах LCD-то от сервиза.Матрицата на Самсунга се била прецакала нещо, така и не ми обясни. Където и да се обърна в сервиза - все Самсунг. ПС: И сега след като го закачих на стената - лощо качество! Може пича да ми е сложил матрица от НЕО.Нов да получа - абсурд! Макар, че леля ми в Италия й подмениха телевизора за нещо дребно.
Коментар
-
Ми те Самсунг правят ли въобще нещо като хората?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Ми те Самсунг правят ли въобще нещо като хората?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:batproho написа:Ми те Самсунг правят ли въобще нещо като хората?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Predatorsi написа:batproho написа:Ми те Самсунг правят ли въобще нещо като хората?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
За телевизорите и аз съм чувал, че са боклуци. Иначе преди 4 години, може и повече, си бях купил телефон S500. Майка ми още го ползва - никакви грижи. Даже имам и резервна батерия, която вървеше с телефона и си стои нова все още.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар