Aз пък продължавам да получавам подаръци за рож.си ден - вчера ми подариха апарат за вода, така наречените диспенсери. Много е гот да си имаш такъв. :D
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
незнам дали е за хвалене но вече 2 седмици работя всеки ден без почивка като 2 дни съм по 14 часа 2 по 9 и направо изчатквам...добре че още намирам време да отделям и на девойчето че ако не е тя незнам...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
18-ти ден. Упорито създавам наследник. Още не е нито за похвала нито за оплакване ама стискайте палци.
Стискаме и още как! Иначе аз да се похваля, че свърших сесията и от осем изпита взех седем. Реваншът за скъсания е септември. Ще ядат як пердах. Както обикновено става на реванши. И в четвъртък отлитам за моретоооо.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Честито Korunele похвали се или се оплачи после от Дачията - удобна ли е за рент-а-кар Оплаквам се: След 2часа съм на курс - 4часа. Хваля се: Точно 3седмици и най-накрая ще се свърши моето учене
Хваля се - ходих до Ивайловград да пием, че кръстника ми го излъгаха и се ожени, успях даже и за рибка да ида в неделя вечерта и лагерувахме на яз. Ивайловград. Хваля се - Фифи се представи отлично, за разлика от един Пасат на който климатика му спря по средата на пътя (отиването). Даде ми разход 6.3 на климатик, това пак е хвалба Оплакване - днеска много работа. П.П. Някой ако го интересува инфо за проходите да пита.
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Оплаквам се. Вчера на връщане от работа влязох в дупка, пълна с вода. Нямаше как да я заобиколя. Минах на втора. Изкъртих бронята. Не ми хареса как работи двигателя след това..
Оплаквам се. Вчера на връщане от работа влязох в дупка, пълна с вода. Нямаше как да я заобиколя. Минах на втора. Изкъртих бронята. Не ми хареса как работи двигателя след това..
от такава дупка сменявах макферсон и накрайник а и беше изместена с 1см назад (гумата ) дано не се е прецакала сериодно колата ти.Да се оплача-свърши ми отпуската отивам на работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ужас пак се сливам с ежедневната лудница в софия....
''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''
от такава дупка сменявах макферсон и накрайник а и беше изместена с 1см назад (гумата ) дано не се е прецакала сериодно колата ти.Да се оплача-свърши ми отпуската отивам на работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ужас пак се сливам с ежедневната лудница в софия....
Коментар