Айде една хвалба и от мен. То малко след дъжд качулка де, но все пак. Собствениците на сградата смениха за тяхна сметка патроните, а до края на седмицата обещаха и самите брави да сменят. Втората и по-сериозна изненада е, че уличното осветление свети. Явно са се постреснали, защото доколкото разбрах по договор е трябвало да осигурят охрана на блока преди няколко месеца.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
BolgAryan написа:Айде една хвалба и от мен. То малко след дъжд качулка де, но все пак. Собствениците на сградата смениха за тяхна сметка патроните, а до края на седмицата обещаха и самите брави да сменят. Втората и по-сериозна изненада е, че уличното осветление свети. Явно са се постреснали, защото доколкото разбрах по договор е трябвало да осигурят охрана на блока преди няколко месеца.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:Това е нов отрасъл - радиокуминикация - кУмините на "Кремиковци" ще се използват за ретранслатори на радиовълниРКТ - Радио Комуникационна Техника бееее
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:batproho написа:Оплакване: Днес претърпях трудова злополукаХвалба: В болнични съм до началото на следващата седмица и ще почина малко.
Какво ти се случи колега?Аз се оплаквам (за пореден път) - утре съм на ортопед заради чупения от катастрофата крак - в момента търпя неистови болки, явно не е зарастнал както си трябва
Да се похваля: днес едни мои проекти ги одобриха в общината - много труд хвърлих...
Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Ох, да се оплача! Утре, баш на РД-то ми, имам избит по... СКИ. Сега някой ще си каже - "Много сложно, няма що". Да, ама е сложно. Може да карам ски, да харесвам този спорт, но просто има адски много неща за отделните дисциплини. Yellow_Flash_Colorz_PDT_48 Отделно българска и световна история, просто съм станал като енциклопедия. И вече започвам да изпушвам, но имам още два часа за учене и спирам. Проблемът е, че се застъпиха два изпита. Днес имах по баскетбол, май съм го изкарал, ще видим утре, пак на РД-то ми. Даже за изпита утре съм приготвил една бутилка Уиски и кутия бонбони за преподавателите... без да искам нещо от тях. Ще черпя, все пак ще имам РД. Стискайте палци за двоен успех на 19 юни.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
z_sutrov написа:Да се оплача: мнооооооооогоооооооо ама много ме мързи да правя каквото и да е. Добре, че не ме боли колкото ме мързи.А при мене е от 2-3 дни...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ех, уредил си се. Да не пропуснеш да му сложиш лепенки, сини габарити, тва-онова...Оплаквам се - днес забелязах, че са ми намалили поведението. 4 пъти прочетох поста за който съм санкциониран и не открих обида към потребителя.Мистерия...П.С. Хваля се: Петък е!!!
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
pakumba написа:бе кво говорите, мен ме мързи дори да лежаFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Да са пофаля - вчера получих за рож.си ден "Фасове" на Ваня Щерева. А като се върнахме от Милеви скали, вкъщи ме чакаше друга книжка - от екипа на "Минута е много" - задали мой въпрос на участник, който не успял да отговори. :D Много съм доволна!Снощи бяхме на среща в "Дон Вито", а преди това - на репетиции.За оплакване май нямам нищо, ако не се брои, че колегата silversony ме изпревари с 3мин. и пусна тема за рож.ден на svetkos_."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар