Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде една хвалба и от мен. То малко след дъжд качулка де, но все пак. Собствениците на сградата смениха за тяхна сметка патроните, а до края на седмицата обещаха и самите брави да сменят. Втората и по-сериозна изненада е, че уличното осветление свети. Явно са се постреснали, защото доколкото разбрах по договор е трябвало да осигурят охрана на блока преди няколко месеца.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
      Айде една хвалба и от мен. То малко след дъжд качулка де, но все пак. Собствениците на сградата смениха за тяхна сметка патроните, а до края на седмицата обещаха и самите брави да сменят. Втората и по-сериозна изненада е, че уличното осветление свети. Явно са се постреснали, защото доколкото разбрах по договор е трябвало да осигурят охрана на блока преди няколко месеца.
      Ам, честито! По-добре късно, отколкото никога.
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Re: ...

karloson написа:
        Това е нов отрасъл - радиокуминикация - кУмините на "Кремиковци" ще се използват за ретранслатори на радиовълни
        Лелееее ,какво съм написал РКТ - Радио Комуникационна Техника бееее
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

SokOtPraskova написа:
          batproho написа:
          Оплакване: Днес претърпях трудова злополукаХвалба: В болнични съм до началото на следващата седмица и ще почина малко .
          Ха! Какво ти се случи колега?Аз се оплаквам (за пореден път) - утре съм на ортопед заради чупения от катастрофата крак - в момента търпя неистови болки, явно не е зарастнал както си трябва Да се похваля: днес едни мои проекти ги одобриха в общината - много труд хвърлих...
          Благородно ти завиждам - за похвалата де... Защото в общ. Ямбол след изборите назначиха нов главен архитект(ка) и вече проект не минава. Жена ми бере големи ядове... и не само тя ами и водещите архитекти в града.
          Peugeot 301
          Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Ох, да се оплача! Утре, баш на РД-то ми, имам избит по... СКИ. Сега някой ще си каже - "Много сложно, няма що". Да, ама е сложно. Може да карам ски, да харесвам този спорт, но просто има адски много неща за отделните дисциплини. Yellow_Flash_Colorz_PDT_48 Отделно българска и световна история, просто съм станал като енциклопедия. И вече започвам да изпушвам, но имам още два часа за учене и спирам. Проблемът е, че се застъпиха два изпита. Днес имах по баскетбол, май съм го изкарал, ще видим утре, пак на РД-то ми. Даже за изпита утре съм приготвил една бутилка Уиски и кутия бонбони за преподавателите... без да искам нещо от тях. Ще черпя, все пак ще имам РД. Стискайте палци за двоен успех на 19 юни.
            NOW: ???
            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Официално днес имам конферанс, а съм доникъде и нямам идеи.... колега svetkos_ честит рожден ден вече... :D
              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

И втория изпит си взех!!!!!!!1
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Да се оплача: мнооооооооогоооооооо ама много ме мързи да правя каквото и да е. Добре, че не ме боли колкото ме мързи.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                    Да се оплача: мнооооооооогоооооооо ама много ме мързи да правя каквото и да е. Добре, че не ме боли колкото ме мързи.
                    Не си само ти ... А при мене е от 2-3 дни...
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

бе кво говорите, мен ме мързи дори да лежа
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Да ви се "похваля" - от понеделник ще се отъркам в една елитна марка автомобили. Ще управлявам за известно време служебен голф, извинете за нецензурните думи :D .
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ех, уредил си се. Да не пропуснеш да му сложиш лепенки, сини габарити, тва-онова...Оплаквам се - днес забелязах, че са ми намалили поведението. 4 пъти прочетох поста за който съм санкциониран и не открих обида към потребителя. Мистерия...П.С. Хваля се: Петък е!!!
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

pakumba написа:
                            бе кво говорите, мен ме мързи дори да лежа
                            Лелееее ,аз пък имам мазоли по гърба от лежане ! Това да се приема като Хвалба

Коментар

Днес, мойта Марейка става на 12г.. То си е за рев
                              FIAT Marea ex
                              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Да са пофаля - вчера получих за рож.си ден "Фасове" на Ваня Щерева. А като се върнахме от Милеви скали, вкъщи ме чакаше друга книжка - от екипа на "Минута е много" - задали мой въпрос на участник, който не успял да отговори. :D Много съм доволна!Снощи бяхме на среща в "Дон Вито", а преди това - на репетиции.За оплакване май нямам нищо, ако не се брои, че колегата silversony ме изпревари с 3мин. и пусна тема за рож.ден на svetkos_.
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X