Темата май стана кулинарна,да взема да я прекръстя.Или май стана откровено спамерска,но то си имаме такава тема,защо не пишете там.А и с цитатите прекалихте,заради един ред цитирате още десет отгоре.Хайде да взема да ви помоля да се съобразявате малко повечко.
Преди 15 минути се събудих, апатията, която ме беше обзела след отказа за виза вече почти е отминала И както му казват-нова седмица, нов късмет-надявам се да си намеря и работа до края и.
SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Оплакване:болна сам вече втори ден кога ще дойде лятото
ааааа бой де още бе съм се накарал на ски ,но ще ти пожелая бързо да оздравяваш и тая година лятото ще дойде МАй месец p.s.щом е кулинарна темата ,да се похваля и аз ,че се научих да правя мусака ,ама някой да нареже картофите :D
Оплакване:болна сам вече втори ден кога ще дойде лятото
ааааа бой де още бе съм се накарал на ски ,но ще ти пожелая бързо да оздравяваш и тая година лятото ще дойде МАй месец p.s.щом е кулинарна темата ,да се похваля и аз ,че се научих да правя мусака ,ама някой да нареже картофите :D
то и аз не съм се накарала на ски!!!то ще има ли сняг още еее щом мусака можеш да правиш вече,кога да идваме на гости
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар