Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля: 3:0 - Павлин срещу ТУ :D Даже и стипендия може да хвана ако продължа така.Да се оплача: трябва да рисувам, а ме мързи зверски и съм болен...
    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

iceflame написа:
      Да се похваля: 3:0 - Павлин срещу ТУ :D Даже и стипендия може да хвана ако продължа така.Да се оплача: трябва да рисувам, а ме мързи зверски и съм болен...
      Браво ,Павка!!!И аз съм в сесия и ми се е***а майката... В сряда имам изпит...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

И аз уча, но за КСК - направо ще ми гръмне главата вече...

Коментар

Да се похваля, вече имам стикер.На снимката излязахме в отражението и аз и блока Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
          Прикачени файлове
          FIAT Marea ex
          FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

wazmo написа:
            Да се похваля, вече имам стикер.На снимката излязахме в отражението и аз и блока Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
            Така все едно блокът е маркиран ,а не колата...
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Оплаквам се: Разчука ми се ЖТД - тоХваля се: Утре ще го правят.Оплаквам се: Ще дам доста парици.Хваля се: Ще имам ремонтирано ЖТДОплаквам се:...и дефлорирано откъм двигател ЖТД
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Дефлорирането не е чак толкова зле, е в други случаи де
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Оплакване: Изоставаме: http://www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees/

Коментар

vital написа:
                    Оплакване: Изоставаме: http://www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees/
                    Гласувах току що

Коментар

Голяма ХВАЛБА:Отивам на Концерт на Сигнал

Коментар

Пък аз на автосалона в София и на шопинг по моловете Няма да съм с моята кола, но за добро, другата по-сигурна и голяма.

Коментар

В Неделя към 9 без нещо, прибирайки се към София, малко след Дупница, ми звънна телефона. Хазяйката. Били разбили апартамента. Както и още два. Призля ми Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Всякакви задръжки за колегиално и каране в рамките на правилата ми паднаха. Стигнах до Перник за отрицателно време, а там ме чакаше изненада. Задръстване от Перник до София. И няма измъкване освен ако не си с хеликоптер. Току що са ми казали, че са ми разбили апартамента, а приятелката ми плаче и изпадна в нервна криза до мен. Прибрахме се някак, влизам във входа - никакво осветление. Качвам се на горе в пълен мрак светейки с телефона и виждам, че вратата е запечатана от полицията, шилда на бравата изкъртен, а патрона счупен. Влетях с триста вътре и гледката беше ужасяваща. Дрехи на пода, шкафчета изсипани. Избеснях. Слава богу тъпите педали явно са търсели пари, бижута и дребни неща.Резултата един лаптоп, газов пистолет и малко злато на приятелката ми. Ташака е, че лаптопа беше вързан с външен хард диск, който най-вероятно струва колкото лаптопа (доста стара и слаба тошиба от преди 4 години), но го бяха отскубнали и оставили. За сметка на това са прибрали зарядното и чантата. А, да... и едни нещастни 20 евро, които Силвия си пазеше от някакво излизане преди време. После полиция, описване на щети колкото да се изпълни една безумна процедура.Материални щети не са големи, но усещане е ужасно. Никому не го пожелавам. Но със сигурност от цялото си сърце им желая на тези боклуци с парите, които ще вземат от този обир да си набавят възможно най-некачествената консистенция продаваща се за хероин, в която стритата керемида е най-чистата съставка и да предозират. Амин!П.П. Съседите на етажа, както и още един апартамент също са разбити. Пробвали са и четвърти, където са изкъртили шилда, но в последния момент са се спрели, предполагам от лепенката за СОТ. Снимани са от камери (били са с качулки разбира се) - всичко на всичко 15 минути, от 10 и 15 до 10 и 30 в Събота вечерта. Бързички са били, признавам. Но нека си инжектират бавно хероина. Дай боже!... и нека е грях ...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                            В Неделя към 9 без нещо, прибирайки се към София, малко след Дупница, ми звънна телефона. Хазяйката. Били разбили апартамента. Както и още два. Призля ми Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Всякакви задръжки за колегиално и каране в рамките на правилата ми паднаха. Стигнах до Перник за отрицателно време, а там ме чакаше изненада. Задръстване от Перник до София. И няма измъкване освен ако не си с хеликоптер. Току що са ми казали, че са ми разбили апартамента, а приятелката ми плаче и изпадна в нервна криза до мен. Прибрахме се някак, влизам във входа - никакво осветление. Качвам се на горе в пълен мрак светейки с телефона и виждам, че вратата е запечатана от полицията, шилда на бравата изкъртен, а патрона счупен. Влетях с триста вътре и гледката беше ужасяваща. Дрехи на пода, шкафчета изсипани. Избеснях. Слава богу тъпите педали явно са търсели пари, бижута и дребни неща.Резултата един лаптоп, газов пистолет и малко злато на приятелката ми. Ташака е, че лаптопа беше вързан с външен хард диск, който най-вероятно струва колкото лаптопа (доста стара и слаба тошиба от преди 4 години), но го бяха отскубнали и оставили. За сметка на това са прибрали зарядното и чантата. А, да... и едни нещастни 20 евро, които Силвия си пазеше от някакво излизане преди време. После полиция, описване на щети колкото да се изпълни една безумна процедура.Материални щети не са големи, но усещане е ужасно. Никому не го пожелавам. Но със сигурност от цялото си сърце им желая на тези боклуци с парите, които ще вземат от този обир да си набавят възможно най-некачествената консистенция продаваща се за хероин, в която стритата керемида е най-чистата съставка и да предозират. Амин!П.П. Съседите на етажа, както и още един апартамент също са разбити. Пробвали са и четвърти, където са изкъртили шилда, но в последния момент са се спрели, предполагам от лепенката за СОТ. Снимани са от камери (били са с качулки разбира се) - всичко на всичко 15 минути, от 10 и 15 до 10 и 30 в Събота вечерта. Бързички са били, признавам. Но нека си инжектират бавно хероина. Дай боже!... и нека е грях ...
                            Мамицата им мръсна долна!!!!!!!На тези и тази консистениця им е малко!!!!! Ами не да ги биеш като ги хванеш ами да ги закараш в Калигула в Пловдив със свалени гащи!!!Мамицата им мръсна!!!

Коментар

Колега лошо са те разтоварили, тяхната мамица мръсни паразити.Знам колко е гадно да да те изтарашат гадовете.Преди няколко годинии нас ни изпразниха апартамента откъм парично съдържание.Добре че майка ми ги държеше в една стъклена кана.От стъклото се взимат най-добри отпечатъци.Оказа се една съседка който преди няколко дена беше върнала едни заем на майка ми.На изпроводяк дръпнала ключа от вратата и след 2 дена ни заби нож в гърба.А се познават от 20 години.Колко жалко същество може да е човек понякога.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

BolgAryan написа:
                                На тия каквото и да им направиш ще им е малко. Дано да ги хванат.

Коментар

Working...
                                X