Айде да се похваля. Взех втори изпит и той с отличен. Но от другата седмица предстоят два, много гадни. Дал Господ 3. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Ех, колегаа..в еднакво положение сме..и аз взех първия изпит с отличен, но другата седмица ми предстои един УЖАСЕН изпит..та както казваш "Дал Господ 3! "
O, аз имам два и евентуално трети. Моля се за 3-ка, както никога не съм се молил. Мразя тази оценка, но в такива моменти се заобичва.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Айде да се похваля. Взех втори изпит и той с отличен. Но от другата седмица предстоят два, много гадни. Дал Господ 3. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Ех, колегаа..в еднакво положение сме..и аз взех първия изпит с отличен, но другата седмица ми предстои един УЖАСЕН изпит..та както казваш "Дал Господ 3! "
O, аз имам два и евентуално трети. Моля се за 3-ка, както никога не съм се молил. Мразя тази оценка, но в такива моменти се заобичва.
На мен ли ми говориш за 3-ка..и аз мразя тази оценка, но миналата година като изкарах 3 на един изпит и черпих след това
да се похваля оправиха ми количката оказа се колектор и четки...като първия ми го показаха в насипно състояние...сменени са с новички и отново динамцето си зарежда
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Оплаквам се ! Адската жега е в Стара Загора,а аз съм западна стая ... П.П Емзо твоя бравок ли гледах в мобилето или този на наскобг
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Оплакване: във фирмата пуснаха "доброволни", но препоръчителни за подписване анекси към договорите за намаление на заплатите от 2.5 до 5%Хвалба: Извадих късмет и успях да мина между капките без да ми бъде връчена честитка :D Били ме водили, че съм нает по Graduates Program и на тях не им пипали заплатите. А си нямат и на идея колко далече съм от дипломиране
Оплакване: във фирмата пуснаха "доброволни", но препоръчителни за подписване анекси към договорите за намаление на заплатите от 2.5 до 5%Хвалба: Извадих късмет и успях да мина между капките без да ми бъде връчена честитка :D Били ме водили, че съм нает по Graduates Program и на тях не им пипали заплатите. А си нямат и на идея колко далече съм от дипломиране
Понеже си ливада, ще почерпиш по този повод утре .
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Хич и не бързай. Като братовчед ми, дето баба му вика "Абе стига сиу работил стегни се и завърши, после цял живот ще работиш", пък той: "А, аз мога и цял живот да уча"
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Да се похваля ! Фиата вече не е в бокса.Гърнето e оправено и се чуства че вече има малко повече мощност.Явно е влизал въздух.На доста места беше пукнат Та back on the track
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар