winter_sun написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
svetkos_ написа:winter_sun написа:svetkos_ написа:Айде да се похваля. Взех втори изпит и той с отличен. Но от другата седмица предстоят два, много гадни. Дал Господ 3. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05животът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
-
Оплаквам се ! Адската жега е в Стара Загора,а аз съм западна стая ... П.П Емзо твоя бравок ли гледах в мобилето или този на наскобгAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Хвалба:До преди малко бяха на плаж, на връщане бях надул до дупка на скоро презаредения климатикAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Оплакване: във фирмата пуснаха "доброволни", но препоръчителни за подписване анекси към договорите за намаление на заплатите от 2.5 до 5%Хвалба: Извадих късмет и успях да мина между капките без да ми бъде връчена честитка :D Били ме водили, че съм нает по Graduates Program и на тях не им пипали заплатите. А си нямат и на идея колко далече съм от дипломиране
Коментар
-
BolgAryan написа:Оплакване: във фирмата пуснаха "доброволни", но препоръчителни за подписване анекси към договорите за намаление на заплатите от 2.5 до 5%Хвалба: Извадих късмет и успях да мина между капките без да ми бъде връчена честитка :D Били ме водили, че съм нает по Graduates Program и на тях не им пипали заплатите. А си нямат и на идея колко далече съм от дипломиранеNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
BolgAryan написа:Оплакване: във фирмата пуснаха "доброволни", но препоръчителни за подписване анекси към договорите за намаление на заплатите от 2.5 до 5%Хвалба: Извадих късмет и успях да мина между капките без да ми бъде връчена честитка :D Били ме водили, че съм нает по Graduates Program и на тях не им пипали заплатите. А си нямат и на идея колко далече съм от дипломиранеlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Да се похваля ! Фиата вече не е в бокса.Гърнето e оправено и се чуства че вече има малко повече мощност.Явно е влизал въздух.На доста места беше пукнат Та back on the trackAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар