Похвал: Прибрахме се от Турция. Страхотна екс. беше. А там е Фиатски рай супееееер колички има... Оплак: Екскурзията свърши
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Угасна ми малката лампичка в преден ляв фар. Това е първата лампа изобщо дето гори в това Типо от 6-7 години откакто го карам , та не знам дали е за оплакване или по-скоро за хвалба.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Имам много да се хваля и оплаквам:Хвалба - ходихме си на "село" за няколко дни да си видим детето.Оплакване - там нямаме компютър и няколко дни бях като болна, че не съм влизала във форума.Хвалба - на 1.06 имах рожден ден, пуснаха ми тема и бях с хората,които обичам.Оплакване - мразя си рож.ден, чувствах се тъпо.Хвалба - на 31.05 си направихме страхотна разходка до Септември и Пловдив и се видяхме с Янис и Дзвярото_янис.Оплакване - спряха ни телефоните и нета поради неплатежоспособност.Хвалба - Фихи реагира бързо на създалата се ситуация и вече сме откриваеми - и по телефона, и във форума.Оплакване - пък Светкос ме е изпреварил с броя мнения, мръсникът!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Да се похваля- Взех си адаптор за Виза и подкарах диагностиката.Да се оплача-от 13 месеца ме лъжат за една сума пари които ми дължат.Повече пари на никой не давам без документ.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
fihi
Да се оплача малко. Днес садалката на бравата ми се счупи. Карането без да се облегнеш е отврат. Утре ще се пробвам да я заваря. Ако не стане ще се наложи да търся друга от някъде.
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар