Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Похвал: Прибрахме се от Турция. Страхотна екс. беше. А там е Фиатски рай супееееер колички има... Оплак: Екскурзията свърши

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
    ex:Opel Kadett 1.3
    ex:Fiat 125p
    ex:Москвич 412

Коментар

Хей, радв се че сте изкар страхот. Догод да идете пак и да събер мног впечатл.

Коментар

coolboby написа:
        Чувствам се в ужасно състояние! Повече ЖЕНА не искам да виждам и на картинка!
        Довечера отивам да се откъртя в едно фолк заведение, утре няма да има помен и от женско присъствие!

Коментар

Взех си едни нови футболни обувки за зала. Много са ЯКИ. Това е хвалбата. Но пък оплакването ми е, че толкова ми харесват, че не искам да докосват топка. :D Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
          NOW: ???
          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Оплак: Угасна ми единия фар. Е*ати кирливия ксенон!
            Настоящата - Ford Focus ST
            Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
            Франкенщайн - R.I.P.
            Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Угасна ми малката лампичка в преден ляв фар. Това е първата лампа изобщо дето гори в това Типо от 6-7 години откакто го карам , та не знам дали е за оплакване или по-скоро за хвалба.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Имам много да се хваля и оплаквам:Хвалба - ходихме си на "село" за няколко дни да си видим детето.Оплакване - там нямаме компютър и няколко дни бях като болна, че не съм влизала във форума.Хвалба - на 1.06 имах рожден ден, пуснаха ми тема и бях с хората,които обичам.Оплакване - мразя си рож.ден, чувствах се тъпо.Хвалба - на 31.05 си направихме страхотна разходка до Септември и Пловдив и се видяхме с Янис и Дзвярото_янис.Оплакване - спряха ни телефоните и нета поради неплатежоспособност.Хвалба - Фихи реагира бързо на създалата се ситуация и вече сме откриваеми - и по телефона, и във форума.Оплакване - пък Светкос ме е изпреварил с броя мнения, мръсникът!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Да се похваля- Взех си адаптор за Виза и подкарах диагностиката.Да се оплача-от 13 месеца ме лъжат за една сума пари които ми дължат.Повече пари на никой не давам без документ.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Оплакване: Не съм си карал колата почти 48 часа. Болен съм от факта!

Коментар

coolboby написа:
                      Оплакване: Не съм си карал колата почти 48 часа. Болен съм от факта!
                      Аз пък моята не съм я карала от 10 дена. Много ми е мъчно вече

Коментар

Да се оплача малко. Днес садалката на бравата ми се счупи. Карането без да се облегнеш е отврат. Утре ще се пробвам да я заваря. Ако не стане ще се наложи да търся друга от някъде.

Коментар

Коментар

Аз пък се прибирам в БГ ама не знам дали е за хвалене или за оплакване
                            Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

4uk1t написа:
                              Аз пък се прибирам в БГ ама не знам дали е за хвалене или за оплакване
                              Сигурен съм, че още на границата си разбрал, че не е хвалба.
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

emzo написа:
                                Якото спортуване си казва думата - смъкнал съм 4 килца - хваля се
                                И аз да се похваля от 09.05 до сега 7 килца надолу.Ама много тичане много зор.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X